Şimdi Ara

THERMALRIGHT TR-VENX VenomousX vs NOCTUA NH-U12P SE2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu ikisinden hangisini önerirsiniz yoksa corsair h50 veya coolit eco filanmı alayım yarın alıcam lütfen yardım edin!!! teşekkürler.

• Noctua
  • benim de gönlümde noctua yatıyor ama bakalım belki yanılıyorumdur. arkadaşlar kullananlar lütfen olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
  • Arkadaşım ikiside çok güzel soğutucular. Testlerde birbirlerine çok yakın sonuç veriyorlar. Hangisini seçersen seç pişman olmazsın. Ama benim gönlümden thermalright geçiyor. Aslında kasan müsait ise bu fiyata Thermalrigtin cogage arrowu var. Onada bir bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

Arkadaşım ikiside çok güzel soğutucular. Testlerde birbirlerine çok yakın sonuç veriyorlar. Hangisini seçersen seç pişman olmazsın. Ama benim gönlümden thermalright geçiyor. Aslında kasan müsait ise bu fiyata Thermalrigtin cogage arrowu var. Onada bir bak derim.

hocam ona da baktım da o kesin ocz xtc 2 nin üstüne gelir. ocz xtc 2 sorun olmasa zaten noctua nh d14 alıcam.
  • yukardaki seceneklerin den hepsini kullandım.kesinlikle noctua almalısın.acık ara fark var kalitede.eline gecince kendinde goreceksin.sadece 100 milyon degerinde super fanlar yeter.noctua d14 u oneririm.
  • Aslında en öne fan takmazsan arrow sorun çıkartmaz. Ortaya ve arkaya fan yeterli performans verir. Yok ben riske atmayayım dersen sen bilirsin tabiki. Sonuçta seçeneklerin hepsi oldukca kaliteli ürünler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Noctua NH-U12S chromax black
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

yukardaki seceneklerin den hepsini kullandım.kesinlikle noctua almalısın.acık ara fark var kalitede.eline gecince kendinde goreceksin.sadece 100 milyon degerinde super fanlar yeter.noctua d14 u oneririm.

hocam konuyu tam okumadın galiba d14 ocz xtc 2 nin üzerine geliyor o yüzden noctua u12 se almayı düşünüyorum buna ne dersin?
  • quote:

Aslında en öne fan takmazsan arrow sorun çıkartmaz. Ortaya ve arkaya fan yeterli performans verir. Yok ben riske atmayayım dersen sen bilirsin tabiki. Sonuçta seçeneklerin hepsi oldukca kaliteli ürünler.

senin dediğine 3 fanmı takılıyor? peki noctua d14 mü bu mu?
  • Arkadaşım sırf performans dersek noctua. Ama senin anakartın durumunu göz önünde bulundurursak thermalright daha başarılı olacaktır. Thermalrigt tek fanla geliyor, +1 fan masrafın daha olur eğer elinde yoksa.
  • u 12 cift fanlı diye biliyorum.ram sogutucusunu muhakkak cakısacaktır.
  • quote:

Arkadaşım sırf performans dersek noctua. Ama senin anakartın durumunu göz önünde bulundurursak thermalright daha başarılı olacaktır. Thermalrigt tek fanla geliyor, +1 fan masrafın daha olur eğer elinde yoksa.

benim ana kartın durumu derken? ocz xtc 2 den mi bahsediyorsun? d14 e biraz gönlüm kaymaya başladı da belki ramleri başka bir şekilde filan soğutabilirim diye düşünmeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Comissar -- 23 Haziran 2010; 9:09:18 >
  • Evet arkadaşım ramlerden dolayı öyle dedim. Noctuanında öndeki fanı takmazsan sorun olmaz. Gönlün ve bütçen hangisinden yanaysa onu al.
  • quote:

Evet arkadaşım ramlerden dolayı öyle dedim. Noctuanında öndeki fanı takmazsan sorun olmaz. Gönlün ve bütçen hangisinden yanaysa onu al.

bütçede sorun yok da benim kafama talıklan bir nokta web deki resimlerde hep ters takmışlar. normal fan dönüş yönüne göre kasanın içine üfler o şekilde. yoksa noctuanın fanları ters filan mı dönüyor?
  • Arkadaşım bana öyle bir görüntü hiç denk gelmedi. Normali içeriden ekzosta doğru. Birde senin anakart tam olarak neydi yazarsan iyi olur, sonradan sıkıntı çıkmasın.
  • quote:

Arkadaşım bana öyle bir görüntü hiç denk gelmedi. Normali içeriden ekzosta doğru. Birde senin anakart tam olarak neydi yazarsan iyi olur, sonradan sıkıntı çıkmasın.

mesela şu resimlere bakarsan:
    http://farm3.static.flickr.com/2502/4224079030_f9e074aa58.jpg
    http://www.clunk.org.uk/images/reviews/noctua/NH-14D-cpu-cooler/IMG_9669.jpg
    ram olan taraf kasanın ön tarafına geliyor. kasada hava akışı önden arkaya olmazmı? benim anakartım asus maximus iii extreme ve kasam da haf 922.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heinrich Himmler

quote:

Arkadaşım bana öyle bir görüntü hiç denk gelmedi. Normali içeriden ekzosta doğru. Birde senin anakart tam olarak neydi yazarsan iyi olur, sonradan sıkıntı çıkmasın.

ram olan taraf kasanın ön tarafına geliyor. kasada hava akışı önden arkaya olmazmı? benim anakartım asus maximus iii extreme ve kasam da haf 922.

resimler dogru arkadasım. serin havayı ram lerin tarafından alır egsoz fan tarafından dısarı atılır.
    birde ramleri sogutma seklini su sekilde degistire bilirsin.ram lerin oldugu ust tavan kısmına fan takıla biliytorsa ramlere dogru ufluycek bir fan takabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: Heinrich Himmler

quote:

resimler dogru arkadasım. serin havayı ram lerin tarafından alır egsoz fan tarafından dısarı atılır.
    birde ramleri sogutma seklini su sekilde degistire bilirsin.ram lerin oldugu ust tavan kısmına fan takıla biliytorsa ramlere dogru ufluycek bir fan takabilirsin.

peki ramlerin üzerine gelen fanı alıp en sona taksam nasıl olur kasa müsade ettikten sonra birşey olmaz herhalde değilmi?

• Şimdi biraz bakındım ama net birşey göremedim. Bir ihtimal noctuanın rame yakın olan kısmı ram soğutucularına denk gelebilir. Gerçi noctuanın sitesinde uyumluluk için o.k. verilmiş ve uyarıda yok. Bu ikiliyi kullanan arkadaşlara sormak lazım. Thermalrigtin soğutucu yaprakları daha ince olduğu için onda bir sorun çıkmaz.
  • quote:

Şimdi biraz bakındım ama net birşey göremedim. Bir ihtimal noctuanın rame yakın olan kısmı ram soğutucularına denk gelebilir. Gerçi noctuanın sitesinde uyumluluk için o.k. verilmiş ve uyarıda yok. Bu ikiliyi kullanan arkadaşlara sormak lazım. Thermalrigtin soğutucu yaprakları daha ince olduğu için onda bir sorun çıkmaz.

peki hocam türkiyede thermalrightın bu soğutucusu var mıdır?
    http://www.caseking.de/shop/catalog/CPU-Kuehler/Sockel-1366-Intel/Thermalright/Thermalright-Ultra-120-eXtreme-True-Copper::11849.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Comissar -- 23 Haziran 2010; 10:31:20 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.