Thermalright True Black Rev.C İçin hem performanslı hemde sessiz olacak fiyat 40-50 tl aralağında Olursa çok sevinirim :))
COOLINK SWiF2 1200 [SANALMARKETİMDE VAR ]
Arkadaşın önerdiği fanda açıklamasına göre güzel tabi deneyen daha iyi bilir.Fakat aynı soğutucudan 2 gün önce bende aldım yanında "Akasa Apache 12 S-Flow Siyah Ultra Sessiz Kasa Fanı – AKFN058" aldım.fan gerçekten sessiz,gerçi sistemimi yeni kasaya taşıycağım için kısa süre denedim ama dediğim gibi ilk izlenim gayet iyi.
arkadasım forumu birazcık kurcala bakalım.belki 50 tane true black e fan onerisi hakkında yorum gorebilirsin.hem daha cabuk neyi alacagını karar verirsin hem bosu bosuna cevap beklemek zorunda degilsin.true black icin en cok tercih edilen model noctua 120 mm fanlar.
40-50 lira arasında alabileceginiz en iyi fan noctua dır hem sessiz hem performanslı..
quote:
Orijinalden alıntı: Ruhsuz__
40-50 lira arasında alabileceginiz en iyi fan noctua dır hem sessiz hem performanslı..
120 extreme rev.c ile noctua taktım dün akşam. fanın soğutması gayet iyi çokta sessiz. sakın yanılıpta enermax magma falan alayım demeyin. üstünde 18dba yazıyor fakat 22dba olan coolermaster fanlardan daha çok ses çıkarıyor. magma sessizlikten ziyade performans fanı gibi geldi bana. öyle hava üfleyen fan görmedim daha
Magma bende kullanıyorum. 21 dba lık cooler master fandan daha sesli ama sesi üfledigi havadan kaynaklanıyor. Ben devrini kısıp kullanıyorum bilgisayarın psu sunda..
Görüntüye Önem Vermiyorsan Sessizlik ve Performans İçin NOCTUA
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme