Yorumlarınızı bekliyorum, son olarak bir fan controller almayı düşünüyorum ön yüzü slim olanlardan..
Bence çoq qüzel
Perfect Yaws Bende İstiyorum Bundan :)
çok şık ve sade olmuş ama o üsten sarkan turuncu fanı anlamadım
quote:
Orjinalden alıntı: nirvana16
Kullanışsız bir kasa olduğu için ramleri soğutabilmek için en uygun koyabilecegim yer orasıydı..
Çünkü kasanın tasarımından dolayı vida kullanılmıyor ve hepsi kendi ekipmanları dahilinde tak/sök yapılabiliyor.. ancak oraya silikonladım :) ama baya esiyor ramlerin uzerıne dogru pufur pufur =)
quote:
Orjinalden alıntı: Heesh
quote:
Orjinalden alıntı: nirvana16
Kullanışsız bir kasa olduğu için ramleri soğutabilmek için en uygun koyabilecegim yer orasıydı..
Çünkü kasanın tasarımından dolayı vida kullanılmıyor ve hepsi kendi ekipmanları dahilinde tak/sök yapılabiliyor.. ancak oraya silikonladım :) ama baya esiyor ramlerin uzerıne dogru pufur pufur =)
o kadar emek harcamışsın bence birde ram soğutuculardan al ve iş bitsin
Alacağım :) Fan controller+ram soğutucu..
fakat işlemci 55 ile çalışıyor, anlamak mümkün değil..
termal macunumu değiştirip son bir kez daha deneyeceğim eğer sonuca ulaşamazsam heralde mobo yanlış ölçüyor diyecem.
ABİİ GÜZELL DARISI BASIMIZA
quote:
termal macunumu değiştirip son bir kez daha deneyeceğim eğer sonuca ulaşamazsam heralde mobo yanlış ölçüyor diyecem.
kasa bayağı güzel olmuş bende de asus vardı voltajı biraz düşürürsen ısı sorunun kalmayacaktır
quote:
Orjinalden alıntı: phobia
quote:
kasa bayağı güzel olmuş bende de asus vardı voltajı biraz düşürürsen ısı sorunun kalmayacaktır
çok fazla düşüremiyorum, bios versiyonuyla ilgili olabilir mi?
cıvıl cıvıl bir kasa, tebrikler hocam
yan plexy deki yamuk fan biraz bozmuş gibi işi biraz simetri hastalığım varda
Eyv sagolasınız guzel yorumlarınızı ıcın tek tek =)
quote:
Orjinalden alıntı: pirana11
yan plexy deki yamuk fan biraz bozmuş gibi işi biraz simetri hastalığım varda
Duzeltırız :p
quote:
Orjinalden alıntı: 61plancı
cıvıl cıvıl bir kasa, tebrikler hocam
Su Soğutma geliyor, Blue orb satıyorum =)
belki fatality'de satarım, aslında gerek yok 7600gt için so soğutma filan, daha iyi bişeyler bekliyorum...
735 alıcam, pompası yeterli olacak mı ekran kartı ıcınde? daha sonra baska bı pompa mı almam gerekecek?