arkadaşlarwww.ncstr.comdolar kurunu sabitliyerek bir kampanya düzenlemiş. bu kampanyayı kaçırmadan kasa almayı düşünüodum alim şimdi diorum 2 kasa arasında kaldım sizce fiyatları nasıl bu ürünlerin ? ve hangisini önerirsiniz ?
Fiyatı görünce sevindim ama nakit fiyatlarmış, taksit yapınca piyasayla aynı fiyata geliyo. Beklemeye devam...
fiyatlar iyimiş.
Forumdan ikinci el almak daha iyi... 1 ay önce 225 ytl ye armor kasa aldım forumdan, çok temiz kullanılmıştı. Üzerinde çizik dahi yoktu, tozunu silip kullandım... 411 YTL çok para bence...
quote:
Orjinalden alıntı: airea
Forumdan ikinci el almak daha iyi... 1 ay önce 225 ytl ye armor kasa aldım forumdan, çok temiz kullanılmıştı. Üzerinde çizik dahi yoktu, tozunu silip kullandım... 411 YTL çok para bence...
+1
Bana göre özellikle CoolerMaster Stacker gibi ürünler 150 YTL seviyesinde bulunabiliyorken son derece gereksiz.
Hele ki şu kriz ortamında.. İkinci el bölümüne biraz zaman ayırırsan çok daha iyi fiyatlı ürünler bulabilirsin.
benim 2. el ürün alma alışkanlıgım yok aldıgım ürünün poşetini kendim açmak ilk ben kullanmak isterim o yüzden düşünmüyorum hiç 2. el ürün
Hocam ben de senin gibi idim ama bu pahalılıkta gerek yok. Ekran kartı, işlemci vs olsa ikinci el alma derim ama kasa dediğin şey akmaz kokmaz, eskimez... Fazla çiziği filan yoksa al gitsin...
dogru sölüyosun aslında ama bu bir hastalık gibi birşey içime sinmiyor 2. el ürün alınca tercih meselesi tabi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme