Şimdi Ara

Thermaltake Big Water 760i cpu blok hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm Thermaltake Big Water 760i bir arkadaştan aldım yolda geliyor cpu blok 775 uygun diyor sitesinde bende i5 760 işlemci var yani 1156 Thermaltake cpu blok aparatındaki birkaç fazladan delikler var bunlar hangi işlemciler için uygun bilen varmı yada 1156 nasıl uygun yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesusevam -- 9 Ekim 2012; 13:27:53 >

• 11xxsokete uyuyordu galiba.. ha uymadi diiyelim. git plexi yada bi sac al .ana kartinin deliiklerine gore del. o cpu blogun en guzel yani o vjdalama yuvasinin sokulebilmesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende baya bir araştırdım forumdada biri plaeksi kestirip deliklerinide açmış üstüne oturtmuş tanığım panocu var ona bir danışayım ona göre bir demir parçası kestirip delecez 1366 cpular için aparatı var üstündeki demir parçası 23tl satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesusevam

bende baya bir araştırdım forumdada biri plaeksi kestirip deliklerinide açmış üstüne oturtmuş tanığım panocu var ona bir danışayım ona göre bir demir parçası kestirip delecez 1366 cpular için aparatı var üstündeki demir parçası 23tl satılıyor

bisey yok aslinda.. ben bi aliminyum parcasindan yaptim. ana karti aldim on tarafa bi kagit koyup deliiikleeri birebir cizdim .sonra o kagida orj aparati koyup orta vidalanan govdeyi cizdim. sonrada deliklere gore aparatin ne sekil olxagni cizdim. ipucu verdim yapacagin zaman yardmci olrum.

• quote:

Orijinalden alıntı: wathercooler

quote:

bende baya bir araştırdım forumdada biri plaeksi kestirip deliklerinide açmış üstüne oturtmuş tanığım panocu var ona bir danışayım ona göre bir demir parçası kestirip delecez 1366 cpular için aparatı var üstündeki demir parçası 23tl satılıyor

bisey yok aslinda.. ben bi aliminyum parcasindan yaptim. ana karti aldim on tarafa bi kagit koyup deliiikleeri birebir cizdim .sonra o kagida orj aparati koyup orta vidalanan govdeyi cizdim. sonrada deliklere gore aparatin ne sekil olxagni cizdim. ipucu verdim yapacagin zaman yardmci olrum.

Teşekkür ederim pleksiden yaptırsam sağlam olmaz sanırım sıktığın zaman çatlar diye demirden yapmayı düşünüyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wathercooler

quote:

Teşekkür ederim pleksiden yaptırsam sağlam olmaz sanırım sıktığın zaman çatlar diye demirden yapmayı düşünüyorum

bnde demirdn yp diyrm

• şimdi bundaki radyatör 120lik buna 240lık radyatör taksam ne kadar fark olur gerek varmı

ürün elime geçti fakat model 760is modeli akşam deliklerin iaşaretini almam gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesusevam -- 11 Ekim 2012; 18:45:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1156 çizimini yaptım geriye kesme işi kaldı

• quote:

1156 çizimini yaptım geriye kesme işi kaldı

hah anlaadn yaptin.d ne alemdeesiin

• bizim demirciye verdim projeyi :) adamın işleri çok yoğun olduğundan haftaya ded bana bende beklyorum elime geçince paylaşırım burda
  • quote:

bizim demirciye verdim projeyi :) adamın işleri çok yoğun olduğundan haftaya ded bana bende beklyorum elime geçince paylaşırım burda

resimde atrsinda bilgilenir herkz.d

• Bugün en sonunda aldım parçaları

Bu A4 yazdırdığım çizimim

Küçük olan orgınali büyük olan 2 tanesi yeni yaptırdığım

Bloka oturmuş hali ortadaki vidalar yalama olmuş sanırım aynı yerde dönüp duruyorlar oyüzden aparat oynuyor yerinde

Buda yakından çekim

Montaj vidaları kayıp oyüzden vida bulmam gerek :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.