Şimdi Ara

Thermaltake CL-W0010 Universal CPU Block AM2 Socket Uyumu [Mühendislik + İkna Kaabiliyeti.] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
4.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Masanın dağınıklığı için kusruma bakmayın demiyorum zira yaratıcı adam dağınık olur. :P

Thermaltake CL-W0010 Universal CPU Block AM2 Socket Uyumu [Mühendislik + İkna Kaabiliyeti.]
  • Bir çay süzgeci (kasanın kapağındaki iki yuvarlak halka) herhalde ancak bu kadar hoş görünebilirdi.

Thermaltake CL-W0010 Universal CPU Block AM2 Socket Uyumu [Mühendislik + İkna Kaabiliyeti.]
  • UV boyalı plexiglass üzerinde yine UV boyalı pullar;

• UV ışık altında değişik bir görünüm;

• Biri bu karmaşaya son versin...

• merhaba çalışman güzel olmuş yanlız sıkıştırma aparatı olarak pleksi glas seçmen bence yanlış pleksi glas bir süre sonra kendini salacaktır buda cpu blogunun gevşemesine sebep olacaktır eger metal yapabilme imkanın yoksa sıkıştırma vidalarının altına sert yaylar koy bu şekilde ufak tefek gevşemeleri absorbe edersin kabloları bizim çırt diye tabir ettigimiz kelepçelerle toplayabilirsin çalışmalarının devamını bekleriz
  • @3K : Konunun başında da söylemiş olduğum gibi keşke CNC bir tezgahım olsaydı da gerekli aparatı onunla imal edebilseydim. Eldeki imkanlar buna yetti. Bu arada ufak ancak yararlı bir bilgi;

"Polimetilmetakrilat (plexiglas) sert, kaskatı, saydam bir ısılyoğruk. Atmosferik koşullara iyi dayanır. Darbe dayanımı camdan iyidir. Plexiglas olarak bilinir. Erime Noktası 160 C derecedir. "

O.C. ile bile işlemcim en fazla 70 C 'ye kadar ısınacağı için plexiglasın erime noktasına oldukça uzak bir sıcaklık olduğundan genleşmenin mümkün olmayacağını düşünüyorum.

Kaynak (PDF) : Prof. Dr. M. EROL [A.Ü.M.F. Kimya Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi]

• Özür dilerim kardeşim cevaplarsan çok sevinirim plexiglass nerde satılıtor teşekkürler..
  • İstanbul'da her reklamcıdan temin edebilirsin ancak Ankara'da Kazım Karabekir'den veya Ostim'den tedarik etmen mümkün.

Parça alabilmen için ihtiyaç olan ölçüleri bilmen lazım zira kimse bir tabakayı bozmak istemeyecektir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.