Selam arkadaşlar Thermaltake G elements middle tower kasam var. Cooler master v10 soğutucu almıştım gaza gelip... ama tec ünitesi arızalı olduğu için değişime gönderdim daha kullanamadan. V10 bu middle tower kasaya uydu ama tam geliyor yani takınca :( 2x 6870 Crossfire ekran kartlarım ve 3 tane hard diskimde var kasa içinde. hepsi sanki tıkış tıkış duruyorlar kasa o kadar da ufak olmamasına rağmen ufacık kalıverdi soğutucuyuda takınca.. yada bana öyle geliyor. merak ettiğim konu şu arkadaşlar ; kasa nın önde,yanda ve üstte 20CM lik fanları ve arkada 14cm lik egzos çıkışı var. Bu fanlar bu middle tower sistemin hava sirkilasyonunu sağlayabilir mi bu dar alanda? yoksa sağlayamaz mı? ona göre hazır v10 değişimde onun yerine başka soğutucu isticem çünkü kasamı değiştirmek istemiyorum :/
v10 güzel bir soğutucu olsada oldukça sesli ççalışan bir sogutucu. onun yerine noctua D14 yada Cocage arrow, silver arrow alabilirsiniz. ama bunlarda büyük kaçar mid tower kasalara, sorun çıkartabilir
kasanızında boyutlarını dikkate alarak seçim yapabilirsiniz, eğer bütceniz uygunsa, kasanıza göre en iyi seçim Noctua C-14 kanımca. yinede seçim sizin
dahada göndereceğim yeni hallettim
bu da ayrı bir şekil
buda uzaktan
yeter heralde bir fikir verir gibi yani devasa boyutta 2 fanlı falan işlemci fanına gerek yok gibi belki bu kasada size göre kalabalık tır bilemem
bu da kapaklısı
Kasa guzelmis,hdd yok mu kardes?
Benim kasa bu haldeydi. cooler master yerine noctua d14 olcak şimdi. kabloları nasıl saklıcam bi fikrim yok şuan. psu unun kabloları fazla uzun değil ://
quote:
Orijinalden alıntı: kudretx
Kasa guzelmis,hdd yok mu kardes?
iyi bakarsan ilk resimlerde biraz ortada idi sonra tam yukarı aldı dvd rw kablosundan yararlanarak bir kablo daha söktüm
Kasanın son hali :) Yeni soğutucuyla+hardiskleri aşağı kaydırdım fanın önünü kesmesinler diye + kabloları ortadan kaldırdım elimden geldiğince arka kapağın arasında bıraktım fazlalık kısımları digi makine iş yerinde kaldı telefnla böyle kötü çıkıyor :D
hah bravo işte bu helal sana harika olmuş hem dahada hava akımı olur hem daha estetik görünür ellerine sağlık üstad
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme