Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 THERMALTAKE LITEPOWER 550W Satın Al 3 Ocak 2024 14:04 1 1 THERMALTAKE LITEPOWER 550W Merhaba,Forumdan neredeyse sıfır durumda aldığım güç kaynağını satıyorum. 9 ay kadar, işten dönünce vakit bulduğumda haftada 3-5 saat açtığım PC'mde kullandım, takılı durumda şu an. (son fotoğraf)Ürün fotoğraflarda görüldüğü gibi temizdir. Kutusu ve içeriği tamdır. İçi açılmamış, herhangi bir arızası olmamıştır. Garantisi de kutu içindeydi sanırım, bakınca güncelleyeceğim.Konya'da elden teslim edebilirim.Ödeme sonrası 24 saat içerisinde kargolayabilirim.Fiyat: 1.000 TLHerkese iyi forumlar.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün THERMALTAKE LITEPOWER 550W RTX 2060-2060 SUPER İÇİN HEATSİNK+FAN ARIYORUM