Şimdi Ara

Thermaltake thoughpower 750w moduler rgb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir sorum olacak konunun uzmanlarına; mevcutta kullandığım PSU Thermaltake Thoughpower 750w 80 Plus Gold moduler olan. Üzerinde kırmızı renkte 2 tane slot var 6+2 için. Yeni ekran kartı siparişi verdim 3080ti ve 8+8+8 olarak güç bağlantısı bulunuyor. Normalde 3 tane kırmızı renk 6+2 slot olmasını beklerdim psu da ama yok. Tek kablonun 2 tane 6+2 giriş yeri var. Özetle ekran kartında ki girişleri tek kablodan 2 li olarak bağlamak zorunda kalacağım. Bu şekilde kullanılabilir mi? Yoksa PSU yu değiştirmem mi gerekecek?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cselim -- 8 Kasım 2022; 22:45:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanılır hocam.

Benim anladığım psu da 2 soket var,

2 sokete kabloları takınca elinizde 6+2 den elinizde 4 tane oluyor. Bu 3 ünü karta takacaksınız.

Sorun olmaz.

• Aynen hocam o şekilde. Sevindim bu habere psu maliyetine girmek planımda yoktu açıkcası :)) teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cselim -- 8 Kasım 2022; 23:46:47 >
  • Psuda 2 kablo yani her kabloda 2 şer çıkış olduğu için 4 adet ekran kartı girişi bulunuyor. Mecburen bir kablodaki 2 çıkışı ve diğer kablodaki 2 taneden birini de son ekran kartının 3. çıkışına takacaksınız.

Psularda genlde bir kaç 750 wattlıklar hariç 3 - 4 tane ekran kartı çıkışı 850 watt ve üzeri olan psularda bulunuyor. Aslında 3080 ve üzeri kartlar için her çıkışa ayrı kablo takmak lazım psuda ama malesef her psuda olmuyor o durum. Psudaki çıkış kısıtlı olduğundan ötürü.

İlk söylenen gibi kartınızı bağlayın muhtemelen sorun olmayacaktır. Psu çok eski bir şey deilse. Sıkntı yaşarsanız ancak ilerde değişim gerekir. Bu şekil deneyin hemen yeni psu falan almayın bncede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan1982DZC -- 10 Kasım 2022; 15:50:48 >
  • Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt
    Selamlar, bir kaç inceleme izledim evga 3080ti ftw3 ultra için baya fazla güç çekimi olduğunu paylaşmışlar. Yani 350w ile sınırlı kalmıyor O/C devreye girince. O yüzden karta zarar gelmemesi için aynı ürünün 1050w platinium olanını aldım. Yorumlar için yine de teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Powerboost PSU 650W
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.