Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ***Satıldı***Thermaltake Toughpower Grand 1050W 80+ Platinum Satın Al 24 Mart 2023 15:06 1 1 ***Satıldı***Thermaltake Toughpower Grand 1050W 80+ Platinum Thermaltake Toughpower Grand 1050W 80+ Platinum sertifikalı full modüler psu'm satılık . Vatan bilgisayar dan alınma 2 yıla yakın garantisi devam ediyor. Herhangi bir sorunu yoktur. Kabloları, kutusu ve faturası mevcuttur. Antalya için elden teslim edebilirim.Resim temsilidir.Aktif olarak kullanıyorum. asus rog 6700 xt kartta kullanıyorum.Fiyat xxx TL. Takas düşünmüyorum. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Ocak 2025 Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Hyperx cloud ll wireless SIFIR
Özelden yanıtlandı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Hyperx cloud ll wireless SIFIR