Şimdi Ara

THERMALTAKE Tt eSPORTS Black Gaming Mouse tavsiye (acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 22.12.2012 cumartesi alınacaktır.(Yarın)Aciliyeti bu yüzden.

THERMALTAKE Tt eSPORTS Black Gaming Mouse

http://www.vatanbilgisayar.com/mouse/thermaltake-tts-mo-blk002dt-tt-esports-black-gaming-mouse/productdetails.aspx?I_ID=52280#allImages

Mause'u kullanan veya hakkın da yeterince bilgiye sahip arkadaşların yardımcı olamasını istiyorum.Bununla birlikte G500 arasında kaldım aslında.Logitech G500 çift tıklama sorununu defalarca okudum forumlar aracılığıyla.Bu yüzden terettütlerim var.Alacağım Mause'un DPİ ayarı için üzerinde tuş bulunması şart.

Gönlüm tt den yana.Fakat Logitech kalitesinide kenara atmak istemiyorum.Lütfen tavsiyelerinizi yazınız.

DipNot; Kullandığım mause Logitech M705 kablosuz.Özellikle Multi oyunlar da deli edebiliyor.Günlük kullanımı güzel fakat iş oyun olunca değişiyor roller.Hani demek istediğim nişangah olsun yön olsun algılaması beni üzmeyecek bir mause almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvlehlvlet -- 21 Aralık 2012; 13:47:24 >

• up
  • Güzelmiş,bu arada neden acil,turnuva mı var..
  • Günlük kullanım için kablosuz ekipmanlar iyi olabiilr fakat işin içine oyun girince kablolu olması bence gerekli. G500 kullanıp memnun olan da çok kişi var, benim tavsiyem steelseries'in mouselarına bakman, mediamarkt varsa yakınlarında teşhir ürünleri arasından deneme yapabilirsin sonra da en uygun yerden sipariş edersin.
  • Arkadaşlar aciliyeti turnuvadan değil,sinirden :D

Bütçe olarak 90-100 geçmek istemiyorum açıkcası.tavsiyelerinizi bu yönde almak isterim.Teşekkürler.

G500 kullanıcısı çok ve memnuniyeti tatminkar okuduklarım kadarıyla.Fakat dediğim gibi çift tıklama sorunu da oldukça fazla...TT black modelinde herhangi bir olumsuz yoruma pek rastlamadım ama aynı kullanıcı sayısı yoktur tabi..Kafam çok karışık :7
  • Bende internet cafem için Thermaltake TT Serisi almayı düşünüyorum ve Thermaltake Tt eSPORTS Black Gaming Mouse hoşuma gitti. Zira klavyesi ile birlikte takım olur düşüncesindeyim. Herkez Thermaltake TT serisini kötüleyip duruyor fakat bence f/p açısından iyi bir ürün diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.