Şimdi Ara

Thermaltake VD3430BNA Matrix ya da APlus CS-Seenium ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Intel Core i5 750 2.66 GHz 8MB 64BIT LGA1156 İşlemci
    Sapphire Ati HD5670 Ekran Kartı
    Kingston 4GB (2X2GB) 1333MHz DDR3 Ram
    Seagate 1 TB 7200RPM 32MB Ncq SATA2 Sabit Disk
    Lg GH22NS30-40-50 22X Sata Dvd Yazıcı

Arkadaşlar şu anda elimde böyle bir sistem var fakat hala daha kasa konusunda karasızım ilk başlarda Asus TA951 350W düşünüyordum fakat sonra 350W bir kasanın benim için yetersiz olacağı, 400W civarında bir kasanın işime yarıyacağını (ekran kartımın sitesinden öğrendim) kararına vardım. Bunun üzerine kendi çapımda biraz araştırma yaptım ama düşündüğüm modellerin aralarındaki fiyat fark beni karasızlığa sürükledi. Bilgisiyarımda oc yapmağı düşünüyorum fakat çokta extreme birşey düşünmüyorum

Ezcool H-770B 420W Atx Siyah Kasa 126 TL
    Thermaltake Swing Gümüş MidTower 430W PSU'lu Kasa VB6430SNS 125 TL
    Thermaltake VD3430BWA Matrix Vx Siyah Pencereli Midtower 430W PSU Kasa 182 TL

Thermaltake Matrix modeli anladığım kadarıyla işimi rahatlıkla görür fakat diğer 2 modelin fiyatlarının uygun olması açıkcası beni çok düşündürdü.Ayrıca tavsiye edeceğiniz başka bir model varsa dikkate alacağım. Siz tecrübeli arkadaşlardan açıklamalarınızla yardım bekliyorum(Hepsiburada.com dan modeller önerirseniz sevinirim)Kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesheshak -- 2 Temmuz 2010; 9:15:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ooppss
    http://forum.donanimhaber.com/m_40835022/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40835022

Bu fiyata kaçmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LUZz

quote:

Orijinalden alıntı: ooppss
    http://forum.donanimhaber.com/m_40835022/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40835022

Bu fiyata kaçmaz

+1
  • peki bu kasanın ön tarafında usb vs portlar varmı bunlarla alakalı birşey göremedim ayrıca bu power 550W elektrik sarfiyatı sistem ihtiyacı kadarmı olacak yoksa sürekli 550W mı harcıyacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kesheshak

peki bu kasanın ön tarafında usb vs portlar varmı bunlarla alakalı birşey göremedim ayrıca bu power 550W elektrik sarfiyatı sistem ihtiyacı kadarmı olacak yoksa sürekli 550W mı harcıyacak

http://site.hardwarena.com/Video-Inceleme-A-Plus-Seenium.html

bu adresi tarayıcına kopyala/yapıştır yaparsan kasa hakkında video inceleme var
    ayrıca psu sürekli 550W çekmez, sisteminin o anda güç ihtiyacı ne kadarsa şebekeden ona göre elektriği alır ve güç üretir

• Güzel öneri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar önermiş olduğunuz "APlus CS-Seenium Vidasız Montaj Oyuncu Kasası 550W" gerçekten çok güzel fakat hemen hemen aynı fiyata "Thermaltake VD3430BNA Matrix Vx Siyah Midtower 430W" kasa buldum (Bilgisayar parçaları satan bir arkadaştan) sistem bilgilerimi görebiliyorsunuz. Sizce hangi kasayı almalıyım ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesheshak -- 1 Temmuz 2010; 20:54:23 >
  • Arkadaşlar bu akşam kasamı alacağım fakat hala daha 2 model arasında karasızım
    APlus CS-Seenium Vidasız Montaj Oyuncu Kasası 550W
    Thermaltake VD3430BNA Matrix Vx Siyah Midtower 430W
    Bu 2 kasa arasında fiyat farkı gözetmiyorum önerilerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kesheshak

Arkadaşlar bu akşam kasamı alacağım fakat hala daha 2 model arasında karasızım
    APlus CS-Seenium Vidasız Montaj Oyuncu Kasası 550W
    Thermaltake VD3430BNA Matrix Vx Siyah Midtower 430W
    Bu 2 kasa arasında fiyat farkı gözetmiyorum önerilerinizi bekliyorum

oyum a plus a
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.