Şimdi Ara

ThermalTake Xaser V5000 modding yardım pls...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar küçük bi bütçeyle yapabileceğimin en iyisini yapmaya çalıştım (1500$ civarı para döktüm valla sisteme.. beni baya zorladı...) Şimdi sıra case moddinge geldi.. Revoltec'ten el-badge dragn aldım... bugünlerde elime geçer... Kasamın yan kapağını alırken yanlış sipariş geçip düz modelini aldım.. bunu güzel bi akrilik ile modlamay düşünüyorm.. Acaba ankarada nerede yaptırabilrim??

• Sevgili hemşehrim,
    1. Anladığım kadarıyla pencereli kasa alacakken yanlışlıkla penceresiz aldın ve şimdi kendin yapmayı, yaptırmayı düşünüyorsun. Eğer alalı çok olmadıysa değiştirmen en mantıklısı olur bence. Zira pencere için kapağı kesmek, biçmek, delmek, ona plexy uydurmak; makineyi dağıtıp kasayı değiştirmekten daha zor. Bunun yanısıra kapak deforme de olabiliyor.
    2. Ankara'da bu iş ile uğraşan bir yer olduğunu sanmıyorum, ancak sac makası kullanan tornacı veya oto kaportacılar..vs alüminyumu kesebilir lakin onlar da ne derece ilgilenir bilemem. Yani anlayacağın çetrefilli iş.
    3. Kasanın marka modelini yazsaydın daha iyi fikir oluşurdu.
    4. Cahillimi bağışlayıver de, bu "el-badge dragn" ne yaw?
  • Ahanda buldum oni!
    Işıklı stickermiş.
  • Çok tatlı bi sticker....

Neyse kasayı imzaya yazmayı unuttum :D

ThermalTake Xaser V5000D WinGo :D euheuhe siparişi alan arkadaş saolsun penceresiz yollamış... Kasayı değiştirmek için artık çok geç... Aslında tanıdığım bi kaç oto modifiye firması var.. Onlar ilgilenir heralde... Güzel bi plexy ile güzel bi iş çıkar diye düşünüyorum.. Tabi Bu kasayı satıp bi alienware da alabilirim...
  • Kasanın şu andaki hali...

ThermalTake Xaser V5000 modding yardım pls...
  • Yahu ben de yazının kıçını okuyup başını okumamışım.
    Başlıkta kocaman yazıyormuş ya kasa, bir de sorduk iyi mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cavus78

Yahu ben de yazının kıçını okuyup başını okumamışım.
    Başlıkta kocaman yazıyormuş ya kasa, bir de sorduk iyi mi?

lol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aopen H600B Mod YARDIMMM...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu kasada sorun var
    kasayı yan yatırmayınca yan kapak bi türlü tam oturmuyo.
    konuyla pek alakası yok ama yazdım gene
  • Valla çok güzel oturuyor her türlü.. Belki kasa kilidi kilitliyken zorlamışsındır.. Ondan olabilir...

Moddinge başladım yavaş yavaş fotoları yollarım... Yanlız nazar değdi galiba... Dün aldığım Zalman Fatal1ty fanı monte ettikten sonra anakartım uçtu... Gerçi sadece 1 direnç yandı ama benim de içim yandı.... Bugün Round UV kablolarım geliyo :D yarın fotolarını çeker yollarım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.