Şimdi Ara

Thief Mantle ve DirectX Performans Karşılaştırması (Sapphire 7870XT) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kankatree

benim anlamadıgım neden hd7000 serisi kullanan bir arkadasta çıkıp bu mantleyi bf4te denemiyor thief ile denesen ne olacak ki suan forumun neredeyse büyük çoğunluğu bf4 oynuyor koyun bir bf4 mantle incelemesi hd7000 serisi ile görelim bakalım amd mantlede ne kadar iyi sadece thief baglı kalmak yanlıs bence mantle destekleyen bütün oyunları incelemek lazım(hd7000 ile)

not: youtubede hazır videoları koymayın kendiniz inceleme yapın

BF4 üm yok. Thief im var. Olan arkadaş incelesin BF4 ü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bishey

quote:

benim anlamadıgım neden hd7000 serisi kullanan bir arkadasta çıkıp bu mantleyi bf4te denemiyor thief ile denesen ne olacak ki suan forumun neredeyse büyük çoğunluğu bf4 oynuyor koyun bir bf4 mantle incelemesi hd7000 serisi ile görelim bakalım amd mantlede ne kadar iyi sadece thief baglı kalmak yanlıs bence mantle destekleyen bütün oyunları incelemek lazım(hd7000 ile)

bir arkadas r9 serisi ile yaptı ve sonuc gayet iyi ama aynı durum hd7000 serisi için nasıl kimse bir inceleme yapmıyor video yükleme işi uzun sürmese ben yapıp paylasıcam ttnet saolsun 100 mblık bir videoyu bile 2 saatte yüklüyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bishey

quote:

bir arkadas r9 serisi ile yaptı ve sonuc gayet iyi ama aynı durum hd7000 serisi için nasıl kimse bir inceleme yapmıyor video yükleme işi uzun sürmese ben yapıp paylasıcam ttnet saolsun 100 mblık bir videoyu bile 2 saatte yüklüyor

Yani R9 serisi zaten yeni bir seri değil. R9 280x 7970 Ghz editiona denk deniyor. Aynı GPU çekirdeği kullanılıyor hatta. Ama 7870 e denk olan hangisi bilmiyorum. Tahminimce yeni R serilerinden çok fazla fark olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bishey -- 25 Mart 2014; 16:48:56 >

• Hd 7000 serisine benim bildiğimAmd den adam akıllı sürücü gelmediği ve bekleniyor oluşu
    o yüzden o sürücü gelsin ve ozaman Bf4 sonuçlarına bakmak daha doğru olur.
    Hd 7000 kullananalr şu anki betada Mantle ile fpsnin arttığını ama ani düşüş yaşadıklarını belirtyiyorlar
  • Yahu arkadaş bf4 de dx 11 ve mantle arasında hiç bir fark yok bende... Bu nasıl iş anlamadım. Aynı yerde ikiside 61 fps verıyor ultra ayarlarda.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.