na budur olay adam zaten bizans ordusunu çelme takarak yok ediyodu thieflere tükürür artık
ya bide bunu isyatareu yala karşılaştırın yaw
abi kopmuşuz ya ellerine sağlık
olum bide bu 5 ok atışını yaparsa allahım önünde ne strci kalır ne LvL 99 zu kalır...
he la bu bi ok atıyo 8 str yi devirio
allahtan thief değilm babele de geliyomu bu cüneyt
tabiki gelio
olm oasısde gordum adam ok skili açmış ama elinde bow yok eliyle fırlatıyo 5 tane ok 5 k vuruyo hepside. hele kızdımı bide bu babam için bu da anam için combosunu bi çekiyo olay bitiyo. geçen 30-40 tane bizans lı thief koşturuyodu sonra bi sıçradı bu, thief ler cuneyt nerde diye araken bi de baktılar onlerine duştu bi nuke attı hepsine 50000 40 da yerde. sonra hepsine birden bi res verdi bi nuke attı bi daha yatırdı hepsini
çok guzel olmuş kardeş koptum yerlere duştum
bu anam için bu babam için falan değil oyunda o vuruşlar critical şöyle diyor bu trade için bu yıktığın kervan v.s
Çok güldüm ya. Süper
la bune olum yerlere yattım ya
Yarıldım resmen
quote:
olm oasısde gordum adam ok skili açmış ama elinde bow yok eliyle fırlatıyo 5 tane ok 5 k vuruyo hepside. hele kızdımı bide bu babam için bu da anam için combosunu bi çekiyo olay bitiyo. geçen 30-40 tane bizans lı thief koşturuyodu sonra bi sıçradı bu, thief ler cuneyt nerde diye araken bi de baktılar onlerine duştu bi nuke attı hepsine 50000 40 da yerde. sonra hepsine birden bi res verdi bi nuke attı bi daha yatırdı hepsini
çok guzel olmuş kardeş koptum yerlere duştum
Buna ayrı yarıldım
siz cvp vermek için biras gec kalmışnıs galiba
Valla ya 3 hafta olmuş ben daha yeni görüyorum
biraz uğraşıp bunun videosunu yaparsanız irem'in hayalet sevgilim şarkısı gibi patlama yapar nette
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme