Şimdi Ara

Thierry Mugler Pure Malt Nereden Bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bu parfümü almak istiyorum ama hiçbir sitede stoklarda yok. Uzun zamandır takip eden var mı ara ara geliyor mu stoklara? Eğer gelmeyecekse a men serisinden başka bir flanker düşünebilirim. Tavsiyeniz var mı o seriden? Toprak hissi veren kokuları hiç sevmiyorum. Burberry london kör alış yaptım elimde patladı satacağım diye uğraşıp duruyorum. Parfümde yeniyim tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu parfüm üretimden kalktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :ArHaus:

Bu parfüm üretimden kalktı.
    Pure havane sipariş ettim hocam. Belki bir gün bir yerde denk gelir bunu da denerim. Pure havane de zor bulunuyor gibi o da mı üretimden kalktı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratYakinFanboi -- 23 Eylül 2019; 1:2:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratYakinFanboi

Pure havane sipariş ettim hocam. Belki bir gün bir yerde denk gelir bunu da denerim. Pure havane de zor bulunuyor gibi o da mı üretimden kalktı acaba?

Alıntıları Göster
    Pure Havane hala piyasada.
  • :ArHaus: kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu parfüm nasıl acaba Thierry Mugler Pure Malt konudaki kokusu ve kalıcı olması cok merak ediyorum da
  • Dün İzmir mavişehirde açılan Hilltown avmde boyner mağazasındaki görevliye sordum. Pure malt ve pure havane getirtebiliyoruz cevabını verdiler. 389tl 100ml olarak siparişle geliyormuş.
  • huseyin1912 H kullanıcısına yanıt
    O paraya 2 tane alınır :) mağazadaki şişirme fiyatlar parfüm forumlarında o paranın yarısına bulursunuz havana veya maltı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyatı duyunca yavaş yavaş uzaklaştım zaten :)
  • Mmertkk kullanıcısına yanıt
    malt havane ikilisini arıyorum ben de güvenebileceğimiz bir kaynak var mı önereceğiniz
  • wejaduke W kullanıcısına yanıt
    Parfüm forumlarına bakın derim şişeli yoksa bile dekant satanlardan dekant alabilirsiniz 10-20 ml veya daha fazla işinizi görür

• Mmertkk kullanıcısına yanıt
    Yarısına olmasada 250Tl ye satan oluyor. Baysende var tester şeklinde ilgilenen olursa 250den veriyor oda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.