Şimdi Ara

THL T6S Söz Kullanıcılarda! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
3
Favori
2.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • thl'lerden memnun musunuz? arkadaşa yazın 2 tane thl 4400 almıştık minideal'dan... ikisinde de sorun çıktı... birinin power tuşu arasıra basmıyor; birininse dokunmatiği ara sıra algılamıyor... acaba arkadaşın şansızlığı mı yoksa thl'ler genel olarak kalitesiz mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dx gibi sitelerde 90 dolar siparisi versem gumruge takilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende telefon alcağım pro'sunu düşündüm sonra seçenekler artınca vazgeçtim ama şu anda kafamı kurcalayan şey aldıktan 1 hafta sonra olduda sorun çıktı ne yapacağım telefonu o zaman,bu büyük sıkıntı satıcı iade almayacak zaten
  • Güncellemeyi yükleyebilen oldumu?

• bende araniza katildim.. Android 5guncellemesi biraz ugrastirdi ama kurabildim. simdilik genel olarak memnunun. Guncelleme ile ram kullanimi baya dustu. bu fiyata tavsiye ederm. sorusu olana yardimci olmaya calisirm

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

bende araniza katildim.. Android 5guncellemesi biraz ugrastirdi ama kurabildim. simdilik genel olarak memnunun. Guncelleme ile ram kullanimi baya dustu. bu fiyata tavsiye ederm. sorusu olana yardimci olmaya calisirm

bi sürü banka uygulaması var onlarda sıkıntı çıkar diye güncellemeye çekiniyorum
  • tendertendere kullanıcısına yanıt
    bendede kurulu hocam bir sorun yok.cwm ile yedek alin begenmezseniz geri donersiniz olmazsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lolipop ile ram kullanimi muazzam durumda. 500mb ram bosta cogu zaman
     THL T6S Söz Kullanıcılarda!

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

bende araniza katildim.. Android 5guncellemesi biraz ugrastirdi ama kurabildim. simdilik genel olarak memnunun. Guncelleme ile ram kullanimi baya dustu. bu fiyata tavsiye ederm. sorusu olana yardimci olmaya calisirm

bende sürekli hata veriyor yeterli alan yok diye, rica etsem nasıl yaptığını anlatabilirmisin?
  • silent1978 kullanıcısına yanıt
    su an kullanmiyorum hocam elden cikardm. ama ben kurarken sp flash tool ile kurmustum. needromda rootlu surum var onu kurun. en temizi o osekilde oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam saol.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.