Şimdi Ara

THL W8 GELIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ve sonunda geldi. ama işteyim artık akşama pırkalarım. Nasıl oldugu konusunda fikrimi yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin adına, sonra kendi adıma çok sevindim.
    thl konusunda da bilgi sahibi olmak istiyorum.
    2gb ram takıntım olmasa düşünülebilecek bir cihaz aslında.
    umarım beklediğine değer.

ben zopo 950+ için beklediğimize, verdiğimiz paraya değdiğini söyleyebilirim.
  • Ace den sonra muhtesem otesi bir tel. Ama s3 den daha cok begendim dogrusu.her kurusuna kadar helal olsun.pandawilden aldim hic bir not birakmadim saticiya. Kutu icinde 2 batarya 1 kilifli kapak ve ekran uzerine yapistirmak icin film de cikti.cok memnun oldum.simkartlari kesmeye gerek yok. Tell gayet akici su ana kadar kapanmaya zorla diye bisile karsilasmadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: romeoakyuz

Ace den sonra muhtesem otesi bir tel. Ama s3 den daha cok begendim dogrusu.her kurusuna kadar helal olsun.pandawilden aldim hic bir not birakmadim saticiya. Kutu icinde 2 batarya 1 kilifli kapak ve ekran uzerine yapistirmak icin film de cikti.cok memnun oldum.simkartlari kesmeye gerek yok. Tell gayet akici su ana kadar kapanmaya zorla diye bisile karsilasmadim.

imei attın mı dostum. TL olarak toplam ne kadara mâl oldu ?
    Bi kaç resim paylaşsanda görsek :D
  • Imei atmadim. sorun çıkana kadar boyle devam. ama nasıl ve nerden olduguna baktım rot yapmadan olacak. 430tl ye geldi hepsi icinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemmetin

evet kullanıyorsun.
    ben zopo950+ için bozuk olan 3gli telefona ait bir adet imei numarasını 2 hat içinde kendim girdim.

vodafone ve avea hatlar takılı olan zopo950+ telefondaki her iki hattanda 3g ile internete bağlanıyorum.
    ilk önce vodafone 1 gb paket aldım bitti. şimdi avea 1gb paket kullanıyorum.

NOT: her çift hatlı telefonun 2 sim kart yuvasıda 3g desteği vermeyebiliyor. telefon alırken dikkat etmen gerekebilir.

dostum aynı imei'den iki ayrı sinyal çıkınca imei bloklanıyo biliyorum,
    sen kendin mi yaptın başkası mı yaptı imei atma işini ?
  • hayır kendim imei attım.
    bozuk 3gli telefonum vardı.
    onun numarasını girdim.

sana şunu söylemeliyim ki 1 ayı geçti telefonu kullanmaya başlıyalı.
    hem vodafone hem avea hat takılı cihaza.
    her ikisi içinde 3g ayarları yapılı ve her ikisinden de 3g internet keyfi yaşadım.

benim bildiğim kadarıyla imei numarası hatta değil telefona verilir. telefon 1 adet ve çift sim girişi var.
    o yüzden tek imei ile 2 hattın çalışması mantıklı.

ama prosedür nasıl bilmiyorum açıkçası.

şükür ki halen sorun yok.
    olacağını da sanmıyorum.
    olursa, tanıdıktan veya tanıdık bir telefoncudan bozuk 3gli telefon satın alırım sorun kalkar.
  • Imei numarasi illaki 3g li telefonun ki olmasina gerek yok. Isterseniz 3310 un kini atin. Ben iki sim icinse ayri imei attim. Evde ise yaramayan tell oldugu icin.ama ayni imei iki sim icinde kullanmak sikinti yaratabilir fakat iki sim de ayni operatore ait olursa.farkli operator olunca ayni imei ikisinde de kullanmak olur gibime geliyor.

• Aynı imei numarası hangi operatörle olursa olsun iki farklı hatta kullanıldığında en geç birkaç ay içinde bloke olur.
    Bu yüzden bir imei numarası tek hatta kullanılmalı muhakkak.
  • Merhaba arkadaşlar.
    10 gündür çin telefonu hastalığı başladı. Galaxy note artık yetmiyor. Bu ürün için ne dersiniz?http://www.pandawill.com/zopo-zp980-50-inch-first-fhd-screen-smart-phone-440ppi-android-42-mtk6589-quad-core-p73060.html aslında gönlümde 2gb ramli cihazlar var. Getirtme konusunda sizden görüş ve yardım bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.