|
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye’ye iadesine karar verildi
-
-
Tosuncuk bundan daha sempatik
-
Yok hayır yani dış ülkede köpek gibi muamele göreceğine gel ülkende krallar gibi yat içerde.
-
Milyon vurgun yapacaksın. Gidebildiğin yer Arnavutluk. Gelmek için mi gidiyorlar. Anlamıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
parasini pesin odedikleri memurlarin onerdigi yol haritasindaki guvenli duraklardan biri olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkiyenin paraya tapan kerizleri bitmediği sürece bunun gibi çakallar hep olacak
-
-
Uluslararası anlaşmalar var. Ülkeler suçluları birbirine iade etmek zorunda. Dolayısıyla gidebileceği ülke az. Türkiye ile anlaşması olmayan ülkeye bile gitse diplomatik çalışmalar ile suçluyu Türkiye iade alabilir. Sen X ülkesi olarak iade etmezsen, senin suçlunu da Y ülkesi iade etmez. Her şey karşılıklı al gülüm ver gülüm.
-
Teşekkür ettim cevap için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekşi'de bu konuyla ilgili acayip mesajlar var. Açıp okuyun derim.
-
Hocam bu işler paraya bakar bu adamın milyar dolarları olsun bak bakalım gittiği ülke iade ediyor mu ?
Tabi o kadar parası olsa Arnavutluk gitmezdi herhalde. En basit Yunanistan'a giderdi zaten adamlar dünden razı iade etmemeye.
-
Bi insan nasıl bu kadar deha olabilir anlam veremiyorum. İşini yürüt paranı kazan işte. Ne anladın vurgun yapıp kaçmaktan? Kuşta daha çok akıl vardır.
-
Serbest kalmaya geliyor bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Milyon vurgun yapacaksın. Gidebildiğin yer Arnavutluk. Gelmek için mi gidiyorlar. Anlamıyorum.
|
Uluslararası anlaşmalar var. Ülkeler suçluları birbirine iade etmek zorunda. Dolayısıyla gidebileceği ülke az. Türkiye ile anlaşması olmayan ülkeye bile gitse diplomatik çalışmalar ile suçluyu Türkiye iade alabilir. Sen X ülkesi olarak iade etmezsen, senin suçlunu da Y ülkesi iade etmez. Her şey karşılıklı al gülüm ver gülüm. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X