Şimdi Ara

Thor vs Silver Surfer (dayanıklılık mevzusu) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
5.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adam Thor'dan üstün hiçbir dayanıklılık feat'i atamadan hala SS >> Thor yazıyor Neymiş Thor kara delikte sörf yapmamış. Vah vah.
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Sen thor'un daha üstün olduğu feat attın mı ? Bir göksel olayını attınız o da classic çağ feati. He bide phoniex olayı vardı. Yani bir feat ile thor mu önde olucak ?

Senden thor'un önde olduğunu gösteren featler bekliyorum. Sonra ben atarım.
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Classin çağ olsun. 616 Thor'mu? Evet.

En azından 2-3 tane SS'ten üstün başarısını attık. İkide bir kara delikte sörf yaptı diyip SS >> Thor gibi saçma bir kanıya varmıyoruz.

Atamazsın çünkü SS'in öyle bir feati yok.
    Odin bile göksellere çizik atamıyor ama classic çağ thor göksel yeniyor. o zaman thor >> odin oluyor Kurallara classic çağ dahil denmediği sürece classic çağ featlerini ele alamazsınız.

2 tane attın biri classic çağ olayı diğer ide phoniex olayı.

Ss thor'a kafa atıyor thor'un yüzü kanıyor en basit örnek bu.
    Ya he he kralsın bee.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pes2012forever

Ya he he kralsın bee.
    elinde feat bitince ortaokul hareketleri neyse sende kralsın.
    Ya hadi 3 ay önce çizgi film izleyip Hulk Odini dövüyor diyen bir çocuksun. Ben o zamanlar çizgi roman çeviriyordum. Konuşturtma beni şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 17 Kasım 2018; 14:12:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pes2012forever

Ya hadi 3 ay önce çizgi film izleyip Hulk Odini dövüyor diyen bir çocuksun. Ben o zamanlar çizgi roman çeviriyordum. Konuşturtma beni şimdi.

1 yıl önceyi 3 ay önce diye hatırlıyorsun senin hafızada da sıkıntı var. Ayrıca sadece çr tartışdığınızı nerden bileyim.

Bu arada thor shazamı Billy'e dönüştürür hatırlatırım

Edit: Sen şimdi blok diye ağlamaya da başlarsın en iyisi ben kaçayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 17 Kasım 2018; 14:53:15 >

Bloklayayım diyorum sonra bi bakıyorum her yorumda arkamdan hakaretler, sallamalar falan oluyor. Çekememezlik var. Bloklayamıyorum meraktan

Kendi cahilce cümlelerini eleştirmeyi öğren önce. Sonra benimle muhattap ol. Billi değildir o billi olsa duramazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 17 Kasım 2018; 14:48:12 >
    Aynen seni çekemiyoruz

Thor shazamı Billy'e dönüştürür olacaktı kusura bakma
    Neyse konuyu kirletme daha fazla.
    Aynen zaten classic çağ hariç sende başka feat yok en iyisi konuyu kapatmak.
    Tamam
    Bir konu da 616 Thor'dan bahsediliyorsa tüm dönemler ele alınır. Çünkü retcon olayı yok. Mesela New 52 Superman prime earth'dan. Post Crisis Superman Earth 0 dan. Farklı evrenlerde ki Supermanler bunlar. Ama Thor hep 616 Thor. Ultimate evrenindeki Thor featlerini vermiyoruz nasıl olsa. 616 evrenindeki Thorun featleri onlar.

Thor, dayanıklılık olarak en kötü ihtimal SS ile eşittir. Ayrıca dayanıklılık sadece zarar görmemezlik, derinin sağlam olması değildir. Mesela Superman Thor'a nazaran daha zarar görmez, daha sağlamdır. Yara alması daha zordur ama ağır yara alırsa Thor gibi dayanamaz. Thor ise daha fazla yara alır ama dayanır ve ölmez. Ölmesi daha zordur.

SS ile Thor dayanıklılık konusunda sen de Thor'dan iyi olduğunu kanıtlayan bir şey atmadın ki? Ki Phoenix'in atağını tanklamak, Galactusun atağını tanklamak, Phoenix Cyclops'un atağını tanklamak, Celestial atağını tanklamak gibi featleri olan biri. Sen sadece kara deliğe SS ya da Superman gibi eğlenmek amaçlı girmemiştir diyip konuyu kapatıyosun :D

• Green_Lantern kullanıcısına yanıt
    Senin dediğin gibi bakarsak thor odin'den üstün olur, strange eternity'den üstün olur o yüzden classic çağ featleri ele alınmaz. Çünkü o dönemde tüm karakterlerin featleri uçuktu.
    He sen hala classic çağ featleri sayarız diyorsan marvel güç dengeleri çok uçar o zaman thor tek başına ww,süpermen ve shazam üçlüsünü aynı anda yine alır. Strange ise dc zeusu yener anlatabildim mi ?

Ss'in hem zarar görmesi zor hemde zarar aldığında ölmesi zor işte o yüzden ss daha üstündür diyorum.

Ss kızmış bir galactusun atağından sağ çıkıyor, Göksel olayı ise classic çağ olduğundan ele almıyorum sebebini başta açıkladım.

Sadece kara delik olayını mı söyledim hocam yapmayın :D Thor daha dünyayı patlatamıyacak bir saldırıda can çekişiyor ss ise dünyayı kül edebilecek saldırıdan çizik almıyor farkı siz anlayın.

Ben sadece classic çağı ele alalım mı dedim ? Hem classic, hem pre now, hem Anad hepsi ele alınır. Ona göre yorum yapılır.

SS'in zor ölmesi dayanıklılığından değil rejenesinden.

Ee tamam Thor da sağ çıkıyor. Sizin zamanında attığınız featlerin nerdeyse hepsi Classic age idi. Ben hiçbirini saymamazlık etmedim.

Öyle bakacaksak Thor Unworhty iken (Mighty halinin kat kat zayıf hali) Solar system yok eden saldırıyı tanklıyor. SS ise black panther ı yenemiyor. Black panther bir sokak dahi yok edemez. Bir binayı anca belki yok edebilir. O zaman Silver surfer anca bir bina seviyesinde. Thor ise solar system+

Böyle mi yapalım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Green_Lantern

Ben sadece classic çağı ele alalım mı dedim ? Hem classic, hem pre now, hem Anad hepsi ele alınır. Ona göre yorum yapılır.

SS'in zor ölmesi dayanıklılığından değil rejenesinden.

Ee tamam Thor da sağ çıkıyor. Sizin zamanında attığınız featlerin nerdeyse hepsi Classic age idi. Ben hiçbirini saymamazlık etmedim.

Öyle bakacaksak Thor Unworhty iken (Mighty halinin kat kat zayıf hali) Solar system yok eden saldırıyı tanklıyor. SS ise black panther ı yenemiyor. Black panther bir sokak dahi yok edemez. Bir binayı anca belki yok edebilir. O zaman Silver surfer anca bir bina seviyesinde. Thor ise solar system+

Böyle mi yapalım ?
    Tamam classic çağ ve diğer dönemlerde ele alınınca thor en az galaxy+ olur strange ise en az multi galaxy++ olur. (En az diyorum dikkatini çekerim )

Thor'un zor ölmesi neyden hocam ?

Thor aç galactus'dan sağ çıkıyor, Hangileri classic çağ idi hocam ? Ayrıca ben Ss'in classic çağda the stranger ile versusunu feat olarak atıyor muyum ? Ben normal modern çağ ss'in de yapabildiği şeyleri atıyorum. Sen thor'un gökseli yendiği featini ele alıyorsun alınca otomatikman thor galactus seviyesine çıkıyor :D

Thor da layık olduğu halde bile spıderman ile vs atıyor ve tepki vermekte zorlanıyor. Sentry tarafından şamar oğlanda oluyor.

Yoo Thor multi solar system felan olur ki zaten multi solar system veya multi solar system e çok yakın.

Thor'un ölmesi kondisyon ve direncinden dolayı zor. Mesela 9 ay boyunca durmadan buz devleriyle kapışmış birisi. O kadar dirençli. Ölümü de zor oluyor. İrade de ekleniyor üstüne.

Orda Galactusun aç olduğunu nerden biliyorsunuz ? Ayrıca KB formunda attığınız nerdeyse tüm featler classic çağa aitti. Ayrıca her Celestial aynı seviyede olmuyor.

"Sentry tarafından şamar oğlanına dönüyor"

Thor: Tm.

Thor vs Silver Surfer (dayanıklılık mevzusu)

Thor vs Silver Surfer (dayanıklılık mevzusu)

• quote:

Orijinalden alıntı: Green_Lantern

Yoo Thor multi solar system felan olur ki zaten multi solar system veya multi solar system e çok yakın.

Thor'un ölmesi kondisyon ve direncinden dolayı zor. Mesela 9 ay boyunca durmadan buz devleriyle kapışmış birisi. O kadar dirençli. Ölümü de zor oluyor. İrade de ekleniyor üstüne.

Orda Galactusun aç olduğunu nerden biliyorsunuz ? Ayrıca KB formunda attığınız nerdeyse tüm featler classic çağa aitti. Ayrıca her Celestial aynı seviyede olmuyor.

"Sentry tarafından şamar oğlanına dönüyor"

Thor: Tm.

Tamam hadi thor multi solar system olsun strange ez az multi galaxy++ olur ki bu galactusa denk demek. Yani o yüzden classic çağ featleri ele alınmaz diyorum. Alıyorsanda uçuk olanları alma.

Hocam kondisyonun'dan dolayı kolay ölmüyor yani ?

O feat reddit de galactusun aç seviye kısmına konulmuş ordan biliyorum :D Tamam ama attığım classic çağ featlerini normal modern çağ ss de yapabiliyor. Mesela ben classic çağ ss'in odin'den güçlü olan the stranger ile versusunu feat olarak atıyor muyum hocam ? Atsam ss > Odin diyecez.
    Bu arada göksellerin en güçsüzü odin seviyesin de yani thor'un gökseli yenmesi en az odin ayarı olduğunu gösterir.

Hocam sentry'nin thoru şamar yaptığı anlarda var atalım mı illa :D

Bu arada hocam ben thor voidi alır derken siz void thor'u rahat alır demiyor muydunuz ? Şimdi ne oldu :)

Hocam brn artk tartışmaktan sıkıldım.

Son sorunuza cevap olarak siz de Thor, SS'e tepki veriyor Gladiatorden çok daha hızlı diyordunuz. Şimdi ise Spiderman a tepki veremiyor diyosunuz :D ?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.