Şimdi Ara

thor vs süperman (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki hocam Superman Nasıl 15000 yıl durunca tanrısal güçlere kavuşuyor ? Madem sınırı var 15000 yıl yapsa bile tanrısal güçleri olmaması lazım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    O da işte alternatif evren. Ana evrende Supermanin sundip örneğini verir misin?
  • Pek sundip örneği bilmiyorum :D sadece güçlendiğini felan duymuştum

Alternatif evren tamamda ana evrende olmayacağını ne biliyoruz ?

ihtimallerle konuşamayız ki. Bir alternatif evrende Superman güneşten dolayı zehirlenip öldü hangisini esas alıcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyarderdahi

Superman isterse 1 sene sundip yapsın. Hücreleri doygunluğa oluştuktan sonra gücünü artıramaz. Bunun örneği All-Star Superman serisinde gösterildi, Superman çok fazla güneş enerjisi emdiği için zehirlendi ve öldü. Sundip olayını birisinin anlatması lazım ben tam bilmiyorum.

Thorun, Supermani öldürmesi için çok seçeneği var. İsterse zamanı durdurur ve Supermani ölümüne döver. İsterse sihriyle ona kriptonit radyasyonu ile saldırır. Yahut içindeki güneş enerjisini emer. Hiç olmadı yumruklarıyla öldürebilir. Galactusa kafa atmış biri Odin.
    Hocam fanboyluk oranı artmıştı nötrlediğin iyi oldu. Süperman sundip yaparak celestialleri keser demesinden korkuyodum

• quote:

Orijinalden alıntı: Man_Of_Steel

Peki hocam Superman Nasıl 15000 yıl durunca tanrısal güçlere kavuşuyor ? Madem sınırı var 15000 yıl yapsa bile tanrısal güçleri olmaması lazım ?
    Şimdi fiziğim kötü yanlışım varsa düzeltin
    Süperman güneşte dururken enerji oluşmayacak ya kendine çekecek o enerjiyi. Ve güneşte enerji kalmayacak. Demekki o alternatif evrende fizik kuralları farklı işliyor.
    Ayrıca tek bir güneşin enerjisiyle bu kadar güçlenmesi süpermanin fiziğe kafa atılarak yaratıldığının işareti.
  • umutcicen U kullanıcısına yanıt
    hocam odin vs thanos konunuza cevap yazdım bir bakın
    Ya sen hala burdamısın ??

Neyse thanos odinle darkseidi kahvaltıda yer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man_Of_Steel

Ya sen hala burdamısın ??

Neyse thanos odinle darkseidi kahvaltıda yer
    Hehehe diyecek bbişeyin kalmadımı:D
    birşeyler yazıcam ama eğlenmek için girdiğimiz yerde birbirimizin kalbini kırmayalım
    olayı kişiselleştirme derim sadece çizgi roman konuşuyoruz.
    Fanboyluk demeyelim de ben arkadasla ayni dusunmuyorum. Sundip bence kendi gucunun.son noktasini kullanmasini sagliyor.

• Salatalık senin bloğunu kaldırıyorum arkamdan konuşuyosun şimdi içimde kalır.
  • Umut Hakkında kötü bişey söyledimmi bilmiyorum şuan söylediysem kusura bakma..

Pes2012 teşekkürler sana minnettarım

sinceui sana çağırma dedim dimi ben git yorumlarını oku neden dediğimi anlarsın artık
    Yok o attığın fanboy hater mesajlarına cevap vermek için kaldırdım işim olmaz yoksa.
  • Olsun ben yinede minnettarım

Aferim
  • Teşekkürler *-*

• thor alır
  • leomor L kullanıcısına yanıt
    bana görede thor alır ama sebebini yazabilirmisiniz
  • Geçmişteki konulara bakıyordum şu konya bir açıklık getireyim dedim

OdinForce Thor öyle odin seviyesi felan değil sandığınız gibi. OdinForce Thor Odinin gücünden az bir miktar almış halidir. 12 saat Sundip ise çok fazla Superman için.

Superman büyük ihtimalle alır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.