Şimdi Ara

Thresh'in Lantern'ine Sağ Yerine Sol Tıklasak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer takımımızda thresh varsa ve biz kaçarken önümüze Lantern atarsa yanlışlıkla tıklayabiliyoruz, veya yürürken farklı durumlarda. Sizce bu Lantern'e sağ yerine sol tıklasak daha iyi olmaz mıydı?

Reddit Thread :http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/2e61zp/rito_i_want_to_left_click_to_threshs_lantern/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lanterne basmak için sağ tuşu kullanmak daha mantıklı. Lanternin uzağındayken lambanın üstüne sağ tıklayıp hem ona doğru gidiyoruz hemde lambaya basmış oluyoruz. Fight sırasında hem sağ tıkla ona yaklaşıp sol tıkla ona basmak kullanışı azaltabilir.
  • ilk defa takımıma thresh geldiğinde 2 saat sol tıklamıştım ama olmamıştı ve ölmüştüm:(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne farkeder kardeşim biz o an can haliyle Allah ne verdiyse tıklıyoruz lambaya
  • Mantikli

• Olabilir

• Olmalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nordvpn'i sol da çalıştırma
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 2sinede basıyorum
  • Üstünde adam varken tıklayamamak gibi sorunlara da çözüm olabilir, mantıklı.
  • Anaa sağ tık mıymış o ben gelişine basıyordum
  • Bu çok sorun değil de oriannanın topu yüzünden minyona tıklayamıyorum bunu değiştirsinler

• sol tıklasan gidemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan_k

Bu çok sorun değil de oriannanın topu yüzünden minyona tıklayamıyorum bunu değiştirsinler

düzeltildi o.

• Olmamalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.