Şimdi Ara

Thrustmaster T150 Ferrari Direksiyon Seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

alalı 1ay veya 1ayı az bişey geçmiş olabilir.Ürünün boyutu kurulumu kaldırması derken küçük odamı işgal ettiğini düşündüğümden satmaya karar verdim. Üründe hiç bir problem yoktur. Alıcısına test yazılımı ile birlikte video çekip yollayabilirim. Ürünü son firmware ile güncelledim. Kozmetik olarak sıfıra yakındır. fonksiyonel olarak bir sıkıntısı yoktur. Ürünü kutusu kitapçıkları ile birlikte vereceğim.
    ankara içi elden teslim olabilir. Kargo da yapılır kargo ücreti alıcıya aittir.

Fiyat pazarlıksız 2700 liradır.>> 2300
    Thrustmaster T150 Ferrari Direksiyon Seti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenvaryabenTS -- 30 Eylül 2020; 14:40:26 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hem üst model hem aynı fiyat hemde t3pa pedal var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRE_RUSLAN

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-aksesuar-thrustmaster-t300rs-gt-t3pa-835483984/detay

Hem üst model hem aynı fiyat hemde t3pa pedal var
    İsteyen istediği ürünü istediği yerden istediği fiyattan alabilir. 1 aylık cihazla garantisi belli olmayan cihaz bir olamaz. Böylesine mekanik aksamlı cihazların ikinci eli her zaman risklidir. Her ürünü kendi piyasası içinde değerlendirin. Sattığım ürünün sıfır fiyatı belli. İkinci el fiyatı da ona göre. Gerisi kimseyi ilgilendirmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BenvaryabenTS

İsteyen istediği ürünü istediği yerden istediği fiyattan alabilir. 1 aylık cihazla garantisi belli olmayan cihaz bir olamaz. Böylesine mekanik aksamlı cihazların ikinci eli her zaman risklidir. Her ürünü kendi piyasası içinde değerlendirin. Sattığım ürünün sıfır fiyatı belli. İkinci el fiyatı da ona göre. Gerisi kimseyi ilgilendirmez.

Alıntıları Göster
    e bu arkadaşın sattığı ürün 2. elde, sizinki değilmi? Kutusu açılmış her ürün 2. eldir. Teknoloji şans işidir. Sizde 10 sene dayanır belki başkasında 1 ay bile dayanmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: EMRE_RUSLAN

e bu arkadaşın sattığı ürün 2. elde, sizinki değilmi? Kutusu açılmış her ürün 2. eldir. Teknoloji şans işidir. Sizde 10 sene dayanır belki başkasında 1 ay bile dayanmaz

Alıntıları Göster
    İkinci el değil demedim ki sıfır fiyatına da satmıyorum zaten. Mekanik aksamın eskimesi şans değildir kuraldır. Her mekanik zamanla eskir yıpranır. Şans bile olsa isteyen istediği yerde şansını dener. Herkes kendi muhakemesini yapabilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum.

• Yav dangalak ürünün sıfırı daha ucuz senin koyduğun fiyattan

• CooperTime C kullanıcısına yanıt
    Git sıfır al o zaman. Sanki zorla satıyorum. Hey allahım ya...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BenvaryabenTS kullanıcısına yanıt
    Yok tamam senden alacak varsa görsün diye yazıyorum zaten ayıp ulan yaptığınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: CooperTime

İnsanlar gerizekalı değil. Herkesi kendin gibi düşünmeyi bırak. ilanı açtığım tarihte en ucuz 2999 liraydı. Bugün fiyat düşmüş olabilir.zaten Benim bugün satma niyetim de yok. Fikrimi değiştirip ciihazı biraz daha elde tutmaya karar verdim. Fiyatı da güncellemedim. Çok şükür öyle paraya ihityacım yok.Olsa bile para için herşeyi yapanlardan değilim. ucuza sattığım çok şey oldu. Zaten çoğu aldığım şeyi satmak amaçlı almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: CooperTime

Oğlum sen rahatsız misin? Elinden direksiyonunu mu aldılar naptilar sana ilanlara sarmışsın? Dolar euro kurlar almış başını gitmiş amme hizmeti mi yapacak millet? Paran yok alıcı değilsin haybeye maraz çıkarmaya uğraşıyorsun. Hadi yavrum hadi..

• what_tha kullanıcısına yanıt
    Gayet alacak param var da ben mal mıyım 2.el ürüne sıfırdan fazla vereyim, keza başka bilmeyen insanlar da olursa tongaya düşmesinler benim derdim bu.

• fiyat 2300 lira olarak güncellenmiştir.Ankara içi elden teslim önceliğimdir.

• forum dışından satılmıştır. konu kilit...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.