İşim dolayısıyla çok az kullandım. Yer probleminden dolayı satıyorum.
Hiçbirinde sorun bulunmuyor. Hızlı satabilmek için fiyatı uygun yazdım.
Thrustmaster TS-XW + T3PA Pedal + Sparco P310 Competition Mod (23 Kasım 2021'de Amazon Germany satıcısından alındı.)
Wolfracing Omega 40-80 Kokpit + Koltuk + 10 MM Ekran Aparatı+ Vesa 100-200 + Vites-Mouse eklentisi + Frenli Tekerlek Seti (24 Kasım 2021'de Wolfracing'ten alındı.)
Logitech G Shifter ( 12 Eylül 2021'de Amazon Tr satıcısından alındı.)
Logitech Extreme 3D Pro ( 27 Nisan 2021'de Hepsiburada'dan alındı.)
Logitech A500 5+1 Ses sistemi
TS-XW Pc ve Xbox uyumludur. 6 Nm torka sahiptir ancak maksimum %60 güçte yarışlarda kullandım. Drift yapılmadı. Direksiyon alkantara olduğundan yıpranmaması için bisiklet eldiveni ile kullanıldı ve kullanım kılavuzunda önerildiği şekilde kullanılmadığı zamanlar usb ve güç bağlantıları çıkartıldı.
Wolfracing kokpit sigma profil olduğundan ihtiyaca göre yeni bağlantılar eklenebiliyor. Kokpit detayları wolfracingtr sitesinden incelenebilir. Kokpitin etrafına sabitlediğim Logitech A500 5+1 ses sistemiyle sürüş deneyimi daha keyifli hale geldi.
G Shifter pcde ardunio dönüştürücüyle kullanılabiliyor. Kendi yaptığım usb dönüştürücüyle vereceğim.
Extreme 3d pro joysticki uçak simülasyonlarında kullandım. Assetto corsa gibi yarış oyunlarında el freni olarak kullanılabiliyor.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.