Şimdi Ara

Thunderbird 2 Postaların silinmesi? alala.gif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar Thunderbird 2 'yi indirdim ve kurdum gerekli ayarları yaptım fakat thunderbird programı üzerinde mailime baktıgımda adreste kayıtlı olan mailleri siliyor.Bu silinen mailleri nasıl geri yerine koyabilirim?

Yani Şöyle benim xxx@yyy.net diye bir adresim olsun bunu thunderbird üzerinden bakınca xxx@yyy.net üzerinde olan maili siliyor kendi program içine aktarıyor.Böylece başka bir pc üzerinden xxx@yyy.net'e bakınca eski maillerim silinmiş gibi gözüküyor.Bu mail adresi benim kendi mail adresim olsa bu kadar önemsemiyeceğimde bu adres bir şirkete ait info mail adresi napabilirim?

• Selam.

İlgili posta hesabının üzerine 1 kere tıklayıp, sağdaki menüden "Bu hesabın ayarlarını görüntüle" ye basın.

Açılan pencerede ilgili posta hesabının altındaki "Sunucu Ayarları" nı seçip, sağ tarafdaki bölümden "E-postaları sunucuda bırak" kutusunu işaretleyin, hemen altındaki "En fazla X günleri sil" kutusunu boşaltın ve bunun da altında bulunan "E-postaları bilgisayarımdan sildiğimde sunucudan da sil" kutusunu boşaltın. Son olarak "Gelişmiş" düğmesine basarak "Sunucunun 'Gelen' kutusunda sakla" seçeneğinin işaretli olup olmadığını kontrol edin, değilse seçin. Tamam diyerek pencerelerden çıkın. Artık postalarınızın silinmemesi gerekiyor.

Edit:-----

Geri yerine koyabileceğinizi sanmıyorum. En azından bundan sonrakilerde yukarıda verdiğim ayarları yaparsanız sorun yaşamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANUBIS -- 15 Ekim 2008; 20:12:56 >
  • Yardımların için çok tşk.ler ayarları yaptım artık istediğim gibi tek problem maillerimi geri yerine koyamam artık idare etcez tekrar tşk.ler
  • şirkette thunderbird kullanıyorum. bikaç gun once hafızanın dolgugu uyarısını verdi giden kutusundaki ve çöpteki butun mailleri sildim şimdi artık hiçbir maili silmiyor. bilgisi olan varsa acil yardıma ihtiyacım var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.