mal mal konusma senin tbl lerine bişi diyomuyuz okuz okuz tbl yapmıssın pc cokecek konusup durma
O yapmadıkı frm-tr den (ç)aldı
konusunada ben yaptım diyor
quote:
Orjinalden alıntı: CoLoSis
quote:
Orjinalden alıntı: G3N3R4L
quote:
Orjinalden alıntı: JJJackaLLL
quote:
Orjinalden alıntı: MrSharpKnife
ss ler nerde bende kestım 10 trilyon cıktı
mal mal konusma senin tbl lerine bişi diyomuyuz okuz okuz tbl yapmıssın pc cokecek konusup durma
O yapmadıkı frm-tr den (ç)aldı
konusunada ben yaptım diyor
Beyler gece savaşta oldugumuz icin gec kalktım. Ss akşam koyamadım. Biz Human AgeofMythologY clanıyız. Bizim clan başkanı resimi cekmis. Şimdi ben alıp buraya koyacam. İnanmayanlar görsün. Valla kimseye yalan borcumuz yok. Bu arada üstüme full chitin rebirt diziyorum Gecikmeden dolayı özür diliyorum.
h.o
quote:
Orjinalden alıntı: JJJackaLLL
quote:
Orjinalden alıntı: MrSharpKnife
ss ler nerde bende kestım 10 trilyon cıktı
kapak hem olaganüstü bir durum değili gm kesince hep öyle para geliyor arkadaşa cıkmış olabilir
İşte SS..
Barış arkadaşımıza teşekkürler. Sayesinde üstümüze başımıza çeki düzen verdik. Bi dahaki savaşta Akara bizimsin gene
quote:
Orjinalden alıntı: se_rkan
İşte SS..
Barış arkadaşımıza teşekkürler. Sayesinde üstümüze başımıza çeki düzen verdik. Bi dahaki savaşta Akara bizimsin gene
damage ler süper gerçekten ronarkta iyi para
süperrrrrrrr bi para ronark icn iste sanss bizim itemlerimiz silinir mllete balyayla para yağarrr
1 gb sat direk ytl gitsin 2 ay pre parası
quote:
Orjinalden alıntı: Mu_Joe54
quote:
Orjinalden alıntı: se_rkan
İşte SS..
damage ler süper gerçekten ronarkta iyi para
20 vurmuskac def var o adamda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme