Şimdi Ara

THX550 MP3 DİNLEMEK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps2 -- 29 Ağustos 2005, 17:54:17 >

• ses kartına bağlı ; sound blaster live 'larda cmms yi açarak bunu yapabilirsin ancak performansı çok düşüktür rearlar çok bozuluyor , audigy serisinde bu daha iyi ama onunda hepsinde değil . En iyi CMMS performansını audigy 2 ZS've üzerinde alabilirsin . CMMS ne dersen stereo olan mp3 sesini 5.1 kanala dağıtan bir teknoloji , yapay bir surround (surround değil aslında da) yani . Ama eğer uydu alıcı dvd player vs gibi birşeye bağlıyacaksan , 5.1 ses vermiyorsa eğer öyle ses alamazsın çünkü bazı hoparlörlerde olduğu gibi bunun üzerinde sesi dağıtan aygıtlar yok , ses kartından ayarlıyorsun
  • tabiki dinlenebiliyo
    ama aldığın ses ne kadar tatmin eder orasını bilmem,eğer gerçekten 5.1 ses almak istiyosan dvd-audio almalısın yada karışım teknolojileri sayesinde sahte 5.1 alırsın(ben pek beğenmiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 29 Ağustos 2005, 17:46:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylor

tabiki dinlenebiliyo
    ama aldığın ses ne kadar tatmin eder orasını bilmem,eğer gerçekten 5.1 ses almak istiyosan dvd-audio almalısın yada karışım teknolojileri sayesinde sahte 5.1 alırsın(ben pek beğenmiyorum)
    Yani Board üzerindeki Realtek AC97 işimi görmez 5+1 dinlemek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps2

Yani Board üzerindeki Realtek AC97 işimi görmez 5+1 dinlemek için.

Alıntıları Göster
    Görmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaGeSuKo

Görmez

Alıntıları Göster
    Ucuz ama kaliteli bişey ne önerirsiniz? 5+1 mp3 dinlemek için
  • quote:

Ucuz ama kaliteli bişey ne önerirsiniz? 5+1 mp3 dinlemek için

Alıntıları Göster
    ya sound blaster live ile de bunu yapabilirsin ama audigy 2 ZS almazsan megaworks'e yazık edersin ona göre , ya alıyorsan ZS al paran yoksa da azcık bekle para biriktir ya da 20 milyona 2. el bir live bul çok acilse , ama sırf mp3 diyorsan ha 5.1 olmuş ha 2.1 olmuş çok farketmez zaten iki kanallı kaydedildiklerinden sadece daha fazla ses çıkar o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: civilcivil

ya sound blaster live ile de bunu yapabilirsin ama audigy 2 ZS almazsan megaworks'e yazık edersin ona göre , ya alıyorsan ZS al paran yoksa da azcık bekle para biriktir ya da 20 milyona 2. el bir live bul çok acilse , ama sırf mp3 diyorsan ha 5.1 olmuş ha 2.1 olmuş çok farketmez zaten iki kanallı kaydedildiklerinden sadece daha fazla ses çıkar o kadar

Alıntıları Göster
    İkinci el kaça bulabilirim?
  • quote:

İkinci el kaça bulabilirim?

Alıntıları Göster
    Hemde çok iyi dinlenir. Seti alalı birkaç ay oldu ve her geçen gün daha da hoşuma gidiyor. Gerçekten iyi bir set.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keops

Hemde çok iyi dinlenir. Seti alalı birkaç ay oldu ve her geçen gün daha da hoşuma gidiyor. Gerçekten iyi bir set.

Alıntıları Göster
    Senin ses kartın ne keops ?
  • quote:

Senin ses kartın ne keops ?

Alıntıları Göster
    5.1 stereo mp3 için Audigy2 zs değil düz Audigy 2 yeterlidir. Ben o karttan kullanıyorum mesela. Ama piyasada artık yok ve satılmadığı için zs modeli var diye biliniyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolverine

5.1 stereo mp3 için Audigy2 zs değil düz Audigy 2 yeterlidir. Ben o karttan kullanıyorum mesela. Ama piyasada artık yok ve satılmadığı için zs modeli var diye biliniyor..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Sen biliyormusun Sadece Audigy 2 nereden alabilceğimi? Fiyatı nedir bide?

• quote:

Orijinalden alıntı: civilcivil

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: civilcivil

sound blaster live ile bu olayı nasıl yapıyoruz peki...

• quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman

quote:

Orjinalden alıntı: civilcivil

sound blaster live ile bu olayı nasıl yapıyoruz peki...

Alıntıları Göster
    dvd audio dışında müzik en iyi stereo olarak dinlenir. ses sanal olarak 5+1 dağıtılabilir ancak kesinlikle sesde kayıplar meydana gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

dvd audio dışında müzik en iyi stereo olarak dinlenir. ses sanal olarak 5+1 dağıtılabilir ancak kesinlikle sesde kayıplar meydana gelir.

Alıntıları Göster

Bu kartı kullanan varmı.Yorumu nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: xbox2

Bu kartı kullanan varmı.Yorumu nedir?

Alıntıları Göster
    Benim duydugum kadarıyla beş para etmez bir kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaGeSuKo

Benim duydugum kadarıyla beş para etmez bir kart

Alıntıları Göster
    Audigy 2 ES alabilirsin ama LS olanı tavsiye etmiyorum ve +1 Magesuko Ama imkanın varsa tabikii şiddetle AUDİGY 2 ZS
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affan

Audigy 2 ES alabilirsin ama LS olanı tavsiye etmiyorum ve +1 Magesuko Ama imkanın varsa tabikii şiddetle AUDİGY 2 ZS

Alıntıları Göster
    bu arada özür dileyerek düzeltiyorum,Audigy "2" Es demişim,aradaki 2 olmayacaktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Affan

bu arada özür dileyerek düzeltiyorum,Audigy "2" Es demişim,aradaki 2 olmayacaktı

Alıntıları Göster

ahh ahh yokki ikinci el satan

• quote:

Orijinalden alıntı: xbox2

ahh ahh yokki ikinci el satan

Alıntıları Göster
    Benim kullandığım Audigy 2 düz modeli şu an hiçbir yerde bulmak mümkün değil. zs sürücüleriyle hacklenmiş olarak zs gibi kullanabiliyorum. Sadece dts çözemiyor, o da donanımsal, onu da z5500ün decoderi ile hallediyoruz. Ses kartını satmaya kalksam Audigy2 zs plat. pro almam lazım. O da hâlâ pahalı. Yani şimdilik Audigy2 düz modeli bulmak zor. Ama 2.elde alınık şeklinde ilan veilse bulunabilir..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.