Şimdi Ara

Thy Cadet Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 seneden beri en ufak bir gelişme yok var mı duyum gelişme vs bilgisi olan?

• Mail vs. Attık, hala hiç bir cevap yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 senedir tip eğitimi bile açılmıyor. muhtemelen 2022de yavastan tipleri baslatırlar. akademi şu an için şirketin ihtiyacından çok öte durumda. halihazırda akademi ögrencileri bile 2 senedir bekliyor. onlar tiplerini alıp ucmaya basşayacak ki yeni hitiyaç oluşsun. bunun için yeni ilan cok olası görünmüyor. pandemi yavaslar uçuşlar ve dolayısıyla pilot ihtiyacı artar belki süreç hızlanır ama en azından 1 2 sene daha acılmaz muhtemelen yeni ilan. pandemi öncesi (2020 mart) ta egitime baslayan filoların egitime devam etme tarihi 2025. varın siz hesaplayın durumu. adamlar imza atıp egitime basladı ve pandemi girdi. 4 5 sene bekleyecekler su anki duruma göre. pandemi gecer yogunluk artar işler degisir elbet ama su an bu durum muamma

• Arkadaşlar bu konuda mail vs atmanıza gerek yok 2025e kadar en az ilan olmaz. Şu an kendisi akademi öğrencilerine mail dönmüyorlar size mi açıklama yapsınlar. Akademi mezunları 2025e kadar bekletilecek. Sizi üzmek istemem ancak gerçekler maalesef havacılıkta acı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evet arkadaşlar, geçtiğimiz günlerde CADET ilanı acıldı. AirportHaber Forum da kapandıgına göre en azından burda toplanalım. Ne durumdasınız cok merak ediyorum acıkcası. Ben basvurumu yaptım beklemedeyim. Ancak askerliğimi 2023 ocak ayında bedelli olarak yapacagım. Basvuru asamasında bedelli olarak yapacagım secenegi de vardı ama bu ne kadar pozitif etkiler bilemiyorum. Bunun haricindeki kriterleri sağlıyorum. Pandemide sürecim yarıda kalmıstı umarım bu sebepten basvurum da gecersiz sayılmaz. Var mı budurumda olan veya basvuru yapıp dönüs alabilenler yazabilir mi

• pilotmm P kullanıcısına yanıt

Hocam pegasus da açar mı sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tkp

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    otel programı
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.