Şimdi Ara

THY den 500 Mil bedava (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
25
Favori
24.897
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sioux

500 mil kaç pepsi kapağı?

pepsilerin kampanyası bitmedimi ya?

Ama 25 pepsi kapağı yapıyor
  • THY de 1mil 0.02 euro 500 mil 10 euro yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom-karınca

Konuyla alakası yok ama merak ettiğim bişey var. Mesela 1 kişi yurtiçi 3750 mil oluyo ya peki bunun yanına 0-2 yaş çocuk eklenirse kaç mil olur bilen var mı, farkediyor mu yani?

Hocam 0_2 yaş arası için mille bilet alamıyorsunuz.fix 35 tl gibi bir ücreti var.

• iletişim hakkı ile ilgili atar yapan arkadaşlar. memnuniyetsizliğinize saygı duyuyorum fakat iletişim hakkınızı istediğinizde zaten iptal edebiliyorsunuz. bu yüzden bu konunun bu kadar abartılmasına gerek olmadığını düşünüyorum.

Burada bahsedilen şey için de istemezseniz yapmak zorunda değilsiniz. ayrıca 5 tl yi kullandıktan sonra da verdiğiniz izinleri iptal edebilirsiniz de. atar yapmanıza gerek yok bence, hem stres kalbe de zararlı
  • Lazımdı teşekkürler.
  • ahmetba A kullanıcısına yanıt
    Tesekkürler 2500 milim vardı +500 ile bir bilet alabilicem
  • Saol hocam çok iyi oldu

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    500 mil THY'nin son değişikliği sonrası çok iyi bence (artık sadece mesafe değil, bilet fiyatı da hesaba dahil ediliyor. Yani önceden uzak bir yere bilet alırsanız mil getirisi oldukça az oluyor).

Barcelona uçuşu 700 mil getirdi. Uygulama ile 500 iyidir.

6/10/2014 TK1854 L BCN - IST BARCELONA-ISTANBUL 0 700
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

"Söz konusu uygulamaya giriş yapıp kural ve koşulları kabul eden yolcularımız bu ve bundan sonraki anket vs. gibi araştırmalarda SMS ve e-mail almayı, ayrıca yapmış olduğu değerlendirme için THY A.O.’nun kendisi ile zaman zaman iletişime geçmesine izin vermiş bulunmaktadır."

Hmm mevzu burda patlıyor zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkien

iletişim hakkı ile ilgili atar yapan arkadaşlar. memnuniyetsizliğinize saygı duyuyorum fakat iletişim hakkınızı istediğinizde zaten iptal edebiliyorsunuz. bu yüzden bu konunun bu kadar abartılmasına gerek olmadığını düşünüyorum.

Burada bahsedilen şey için de istemezseniz yapmak zorunda değilsiniz. ayrıca 5 tl yi kullandıktan sonra da verdiğiniz izinleri iptal edebilirsiniz de. atar yapmanıza gerek yok bence, hem stres kalbe de zararlı

Thy'ye olan ilginize de biz saygı duyuyoruz fakat takdir edersiniz ki burası Türkiye'nin en büyük forum sitesi ve açılan başlıklarda insanlar (ahlak sınırları çerçevesinde) istedikleri yorumu yapmakta özgürdürler..

Saygılar

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    0-2 yaşa bilet alınmıyor, fix ücreti 35-40 tl gibi bir rakam, mil ile ödenmiyor diye biliyorum. 3750 mil ile bilet alıyorsunuz ama vergileri yine siz ödüyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RccP

güzel iki de uçuşum vardı toplam 1000mil geldi.

Hocam 3 günden daha gerisi için feedback vermeye çalışıyorum olmuyor. Sen IOS te mı kullanıyosun uygulamayı?
  • Sağolun milim 17500 oldu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

pegasus deli gibi puan verirken bunlar dişimizin kovuğuna yetecek puan vermiyor.Yurtdışına uçuyoruz 250 mil veriyor

Şubatta Rusyaya gittim 175 mil verdi aynı gün yurt içine 600 mil verdi, uçuş sınıfına göre mil veriyor bu denyolar.
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Uçuş değil hocam Bilet sınıfına göre veriyorlar sizinki ölü promosyon dedikleri V sınıfından olsa gerek :D mil ile alınmış bilette olabilir aynı zamanda.

en yüksek B sınıfı alıyor yurt içi 600 mil en düşük V sınıfı 150 mil
  • Paris uçuşu kaç mil acaba?
    Ortalama bir bileti kaç mile alıyoruz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler.
    ilk giriş için 500 mil. Geçen hafta yaptığım iki uçuş görünüyor onlar için de 200 küsür mil kazandım. beleşe yaklaşık 1000 mil kazanmış oldum :)
  • çok teşekkürler.
    anında yüklendi.
  • Mil olayi nedir ya ? Nasil paraya donusuyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zuckuss

Paris uçuşu kaç mil acaba?
    Ortalama bir bileti kaç mile alıyoruz?

İSTANBUL - PARİS için 10.000 mil istiyor.
    türkiye içinde herhangi bir uçuş için 3750 mil gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avagadro -- 19 Haziran 2015; 20:19:17 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.