Şimdi Ara

THY den 500 Mil bedava (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
25
Favori
24.923
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ArGentum#47

2948 mil oldu 1–2 kampanya daha yakalayabilirsek 3750 ye tamamlarız belki

Hocam 3750'de heralde bilet alınabiliyor internet sitesinden öyle gördüm . Ama mobilde uygulamada ödül bilet 8750 istiyor pek anlamadım ben ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paylasim icin tskler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackAvrupa

quote:

Orijinalden alıntı: ArGentum#47

2948 mil oldu 1–2 kampanya daha yakalayabilirsek 3750 ye tamamlarız belki

Hocam 3750'de heralde bilet alınabiliyor internet sitesinden öyle gördüm . Ama mobilde uygulamada ödül bilet 8750 istiyor pek anlamadım ben ?

Kabin tipine göre istediği mil de değişiyor. 3750 olan ekonomi sınırlı kapasite. 8750 ekonomi yazana istiyor. Çok önceden almak gerek sanırım.

• 5 tl için 500 mil harcanırmı beyler yapmayın.440 tl lik bileti 2600 mile aldığımı hatırlıyorum

• Bende 1500 Mil 15 lira yakıta çevirdim, sonra pişman oldum.
  • Saol kaptım mili

• 500 mili Shell'e nasıl çevirdiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: aLLy88

uygulamada son aşamada(hobi vs girildiği yer) giriyorum gerekli şeyleri de üye ol diyorum hareketsiz duruyor.bu hatayla karşılaşan var mı?

Bu sorun bende de var, yapamadım bi
  • 3350 milim vardı 3850 oldu. bir uçuş hakkım oldu sonunda. haber veren arkadaşa teşekkürler...
  • paylaşım için teşekkürler. programı yükledim ve aile üyelerimin oturumlarını sırayla açtım ve hepimize 500 er mil yüklendi.
  • Bu millerle ucuz bilet almanın yolunu biri anlatsa keşke.

Yurt içi 69 TL'den (Gidiş-Dönüş), Yurt dışı 300 TL'den (Gidiş-Dönüş) aşağı bilet bulamıyorum :(

Promosyon biletler daha ucuza geliyor çoğu zaman, özellikle yurt dışı için...

Bu arada, paylaşım için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GSbrksy88 -- 22 Haziran 2015; 13:49:09 >
  • teşekkürler...
  • teşekkürler bilgilendirme için 500 mil geldi
  • isteyen kişilerin shell kartlarına toplu mil puan yüklenir.

ilgilenen arkadaşlar pm yoluyla iletişime geçebilir.
  • Satış konusu burası değil, yeni üyelikle böyle yazanlara SAKINA işlem yaptırmayın.
  • Bana gelmedi yau. 2 hafta önce yükledim ama. Gelcek de dedi ama gelmedi.

• 29 haziranda shel kartima transfer ettiğim 500 mil hesaptan düştü ama hala shel karta puan olarak gelmedi aynı durum başına gelen varmi

• :-)))

• quote:

Orijinalden alıntı: skymasterrr

5 tl için 500 mil harcanırmı beyler yapmayın.440 tl lik bileti 2600 mile aldığımı hatırlıyorum

2600mil+vergiler demek istediniz sanırım.

Tek yön 2600mil olduğuna göre %25 iç hat mil indirimi Sabiha Gökçen-bazı içhat destinasyonlar kampanyasından almış olmalısınız..

Ayrıca 440tl'ye; yani bilet Y-B sınıflarına yükselmişken nasıl "limitli kapasite ödül bilet" alabildiniz bize de anlatabilir misiniz?

Ben, MSEHQ'dan (yaklaşık 170tl bandı) bile limitli kapasite ödül bilet bulmakta zorlanıyorum, sanırım diğer m&s üyeleri de benimle aynı fikirdedir.. ??

• Haber veren arkadasa tesekkurler. İndirdim kaptim 500mili.

Birsey sormak istiyorum. Ucus kartini bilgilerini kaybettigim ucuslari nasil ogrenebilirim. Sehir tarih vs bilmiyorum ama enaz 4 5 ucusum vardir islenmemis. Bunlari sdece isim soyisim veya tc no ile bulmak mumkun mu. Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.