Şimdi Ara

THY iç hatta kampanya Herşey dahil tek yön 66 TL (Biletleme:20-25 Mart Uçuş:1 Ekim-27 Aralık) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
4.290
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ne farkı var

Bana ikisi de aynı geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bilet alsam unuturu ben onu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sık seferlerde zarar etmemek için uçuşları birleştiriyorlar, bu da arkadaşın dediği gibi bize iade şansı doğuruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tccb44

Hocam tarife değişikliğinde bilet sınıfına bakılmaksızın iade yapılıyor daha önce bu kampanyalardan bilet aldım değişiklik oldu ya full iade yada istediğim bir tarihe aynı güzergahta bilet seçeneği sunuldu. Kasım dan sonra atatürk havalimanının taşınacağını düşünürsek tarifelerde değişiklik ihtimali çok yüksek görünüyor.

bu adamı dinleyin.
    eğer az çok kesinse uçacağınız tarih alın gitsin. genelde tarih uzak olunca saati değişiyor ve bir hafta önce-sonra aynı veya yakın bir havalimanından istediğiniz tarih-saate bilet alabiliyorsunuz. hele de taşınacağını düşünürsek değişme ihtimali yüksek. tabi bir de şu var. o tarihler pek de canlı tarihler değil zaten 99 liraya satılıyor o tarihlerde biletler. bak bunu yazınca aklıma geldi. yıllardır herşeye zam gelmesine rağmen bu 66 liraya zam gelmedi.hep 66. kış biletleri hep 99. öte yandan herşeyin fiyatı fırladı gitti.

• 4 ayrı hesap ile ucuzabilet uygulaması ile 21 tl indirimli aldım 4 ile uçuş 116 tl ye geldi gidiş dönüş

Turnadan da 2 ayrı hesap ile 20 tl cepteteb indirimi ile aldım 119 tl geldi 4 tl de turna puan

Gurme olarak 6 il daha hanemize yazacaz:)

Geçen sene 4 il gezdik güzel kampanya

Thy elite olunca cip kullanımıda rahatlık oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi fiyatmış.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.