Şimdi Ara

ti 4200 vs ati 9550 Ge/Td ?!?!?! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne söylediğime bi bakarsanız daha iyi olacak...

Elbette herşey bench değil ama bence grafik kalitesi olarak dx9 desteklemesi babından 9550 daha iyi... Bu demek değil ti4200 kötü ama diğerine göre bence alınmaz...

Bu da son sözümdü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ers1n

quote:

Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH

quote:

Orjinalden alıntı: java

Eğer olay skor ise ben size 9550 GE ile aldığım değerleri yazayım...

3D Mark 2001...: Link imzamda... 15,041 Marks...

3D Mark 2003...: Publish etmedim ama 3800 küsürdü...

3D Mark 2005...:http://service.futuremark.com/compare?3dm05=156278 ... 1,542 Marks...

Diğerleri zaten iyi ama bırakın ti4200 ü fx5900 gelsin 3D Mark 2005 te bakalım kaç puan alacak...

SENDEKİ SİSTEMLE 2003 TE FX 5900 TEKİLER 5K NIN USTUNDE ALIYORLAR

03 te 8k yı gecen de war ama java 05 demıs

OKE 2005 HAKKINDA YORUM YAPAMAM
    HİÇBİR BİLGİMYOK

• quote:

Orjinalden alıntı: Blitz

Benim birazda bu konuyla alakalı bi sorum olacak.

İki VGA kartı, örneğin Ti4800 vs. 9600XT
    Biri DX8 biri DX9 destekli

Ben durumu şöyle biliyorum. Yakın performanslara sahip (bu arada örnek kartlar yakın mıdır değil midir önemli değil) iki karttan DX8 destekli olanı, DX9 destekli bir oyunda, DX9 detekli olanla aynı belki daha fazla fsb gösterebilir, ama görüntü kalitesi DX9 destekli olanda daha iyidir. Dimi ???

EFET
  • Size şöyle söyleyeyim en hızlı FX kart olan FX5950 Ultra kartlar maximum 1640 gibi puan almışlar 2005 ten...

FX5600 le 200 puan mıydı ne aldım... Aradaki farkı anlayın işte güncel uygulamalarda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 3 Kasım 2004, 1:12:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: java

Eh yani...

Ne söylediğime bi bakarsanız daha iyi olacak...

Elbette herşey bench değil ama bence grafik kalitesi olarak dx9 desteklemesi babından 9550 daha iyi... Bu demek değil ti4200 kötü ama diğerine göre bence alınmaz...

Bu da son sözümdü...

SOOLEDİNE BAKIYORUMDA GECENİN BU SAATİ YARIN 7 DE KALKÇAM ZATİ GOZLER ŞAŞI 1 SEKİLDE ANCAK BU KADAR OLUYO HATASIZ KUL OLMAZ

• biraz konu disi ama
    TEKnaKILLAH arkadasim niye bagira bagira konusuyosun?
  • kart olarak Ti4200 teknoloji olarak 9550
  • quote:

quote:

Ben durumu şöyle biliyorum. Yakın performanslara sahip (bu arada örnek kartlar yakın mıdır değil midir önemli değil) iki karttan DX8 destekli olanı, DX9 destekli bir oyunda, DX9 detekli olanla aynı belki daha fazla fsb gösterebilir, ama görüntü kalitesi DX9 destekli olanda daha iyidir. Dimi ???

EFET

Ben biliyorum zaten ama konu biraz tuhaflaşmıştı ondan sordum

• quote:

Orjinalden alıntı: caitlin

biraz konu disi ama
    TEKnaKILLAH arkadasim niye bagira bagira konusuyosun?

EVET BİRAZ FAZLA BAARMIŞIM EVDEKİLERİDE UYANDIRDIK ZATEN
  • quote:

quote:

quote:

EFET

Ben biliyorum zaten ama konu biraz tuhaflaşmıştı ondan sordum

• simdi bu iki kart arasında oyunlarda v.b. goruntu deil performans yani FSP hangisinde daha fazladır ti 4200 de mi yoksa OCli 9550 ge/td mi ???
  • dostum ti 200 60$ demişsin ben ti 4200 128/8x leadtek kartımı 80$ a sattım kazıkmı yedim ha yapma o kadarda değil ok
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: trulli

fiyatı, o/c kapasitesi, görüntü kalitesi ve yeni nesil oyunlardaki performasıyla tartışmasız 9550

HOCAM AMMA YAPTIN HAA BUNDA PERF OLSA NE OLUR
    GORUNTU KALİTESİNİ BİLEMEMDE BENİM KARTTAN BİLE YAWAŞ BU YAW
    SANA SOOLE 1 ORNEK WEREYİM BENİM GeFORCE3 Tİ200 İKİNCİ ELİ 60$ BUNUN SIFIRI 75-80$
    BENİM KART CIKALI 4 SENE OLMUŞ BU DAHA 0 VE Tİ4200 Tİ200 E 2.5 KAT FARK ATIYO

• 9550
  • Blitz söylemiş işte 4200 her türlü daha fazla fps verir.Ama directx9 destekli oyunlarda bazı efektleri gösteremez.Dopm3' te kesinlikle daha başarılı.Ati katlara göre daha iyi opengl desteği olduğundan akıcılığı daha iyi.Ama tabi gene directx 9 efektleri yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: s333

dostum ti 200 60$ demişsin ben ti 4200 128/8x leadtek kartımı 80$ a sattım kazıkmı yedim ha yapma o kadarda değil ok
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: trulli

fiyatı, o/c kapasitesi, görüntü kalitesi ve yeni nesil oyunlardaki performasıyla tartışmasız 9550

HOCAM AMMA YAPTIN HAA BUNDA PERF OLSA NE OLUR
    GORUNTU KALİTESİNİ BİLEMEMDE BENİM KARTTAN BİLE YAWAŞ BU YAW
    SANA SOOLE 1 ORNEK WEREYİM BENİM GeFORCE3 Tİ200 İKİNCİ ELİ 60$ BUNUN SIFIRI 75-80$
    BENİM KART CIKALI 4 SENE OLMUŞ BU DAHA 0 VE Tİ4200 Tİ200 E 2.5 KAT FARK ATIYO

SEN YANLIŞ ANLADIN HERALDE. BEN SON KULLANICI SATIŞ DİİL ALIŞ FİYATINI WERDİM
    ZEN ZARAR DİİL KAR ETMİŞİN EYER YENİ SATMIŞSAN

• Ti4200 zamanında bende kullandım ama zamanında. Şimdi 9550GE var kart bence ti4200 den kat kat iyi çünkü dx9.imzaya bi bak.
  • ti4200 dx9 desteklenmiyor diye çöpe atılacak kart değildir!
    oyun performansıda gayet iyidir çıkalı kaç sene oldu ama birtane problem yaşayan varmı?
    foruma bakın sorunlu 9550 ler dolaşıyor ortalıkta, tamam eski teknoloji dx9 deteklemiyor ama çok sağlam kart
  • ah ah nostalji yaptim konuyu okuyunca gercekten mukemmel bir karttir ti4200 kullandigim surece tek bir sorun yasamadim su an kuzenimde ve oynayamadigi oyun yok gibi. bazi oyunlari dusuk kalite oynamak zorunda kalsa bile
  • 9550 GE
  • ASUS 9550 ge/td (450/580) hiçbir soğutma,ramsink falan yok.
    3d mark3d : 3572 omega 2.2.5.9 ile

bu ay ramsink almayı düşünüyorum.core 450 nin üzerine çıkmıyor.ama ramları belki artırırım..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.