Şimdi Ara

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar ben sağlık meslek çıkışlı değilim arkadaşlar ve 2 yıllık sağlık bölümlerini düşünüyorum ama sağlık meslek çıkışlıların geçiş hakkı varmış onlardan bana sıra kalır mı dersiniz ? puanım bu bölümlere girecek kadar yeterli ama sıra kalır mı onu düşünüyorum

• Radyoloji , tıbbi görüntüleme, aneztezi falan hiç sıra kalmıyor
    Geçen sene Van'da ve Hakkari'de kaldı sanırım birkaç kontenjan. Fazla umutlanma yani hocam
  • http://www.osym.gov.tr/dosya/1-58156/h/tablo-3a.pdf

Burda yerleşme öncelikleri boşsa oraya son girenin ygs puanı yazar klavuzda.Bakıcak olursan -geçen sene için konuşuyorum- radyolojiye bir çok yerde ygs puanıyla girebilmiş düz liseler.Bu sadece vanda hakkaride kalıyoları bırakalım lütfen araştırmadan ezber olmuş milletin ağzında.

2011 de dediğim gibi baya boş yer var radyoloji için bakmıştım bende 2010 için o kadar yer yok mesala yani değişken olabilir.Ama mutlaka bi yerde boş yer kalıyor.Bu sene bende tercih etmeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

http://www.osym.gov.tr/dosya/1-58156/h/tablo-3a.pdf

Burda yerleşme öncelikleri boşsa oraya son girenin ygs puanı yazar klavuzda.Bakıcak olursan -geçen sene için konuşuyorum- radyolojiye bir çok yerde ygs puanıyla girebilmiş düz liseler.Bu sadece vanda hakkaride kalıyoları bırakalım lütfen araştırmadan ezber olmuş milletin ağzında.

2011 de dediğim gibi baya boş yer var radyoloji için bakmıştım bende 2010 için o kadar yer yok mesala yani değişken olabilir.Ama mutlaka bi yerde boş yer kalıyor.Bu sene bende tercih etmeyi düşünüyorum.

yerleştirme önceliği olmayan yerlerde sıralamaya bakar zaten iş ama ben yerleştirme önceliği olan yerlerde bize sıra kalır mı onu soruyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackViking -- 18 Haziran 2012; 16:39:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.