hem parali okuyup hemde sagliginizdan olmak istiyorsunuz ilginç :) bir yil daha çalismak neden bu kadar zor geliyor? ben ilk yil giremedim ikinci yil ftr kazandim yarida biraktim 3. girdim korkcak birsey yok bunda o bölümü okuyan arkadaslarim var lanet ediyolar
hem i? garantili hemde çok dü?ük bölüm istiyorsunuz çok ?ey istiyorsun bence :) kktcde parayla kuyup türkiyeye geldiginizde sizi özel sektörün alacagyny sanmyyorum kpss ile ise denklik sorunlary var
Peki sizin tavsiye edebileceginiz bi bolum varmi sozelim iyi sayilir is garantili herhangi bi bolum
tıbbı dokumantasyınu puanınız tutar kesinlikle madem özel okuyacaksınız bu bölüme bakın derim alımları gayet fazla ve yeni bi bölüm açık var istanbulda cogu okula puanınız yeterli
Peki is olanaklari nasil cikinca ise girebilirmiyim
evet devlette açık var keza özeldede hiç sıkıntı ekmeden iş bulabilirsin
Cok tesekkur ederim yardimlariniz icin son bisey daha kibrisa gitmeyinmi diyosunuz kisaca
gitmeyin bence ortamıda kötüdür ortamı geçtim diploma geçerli sayılmıyo cogu kurumda sizi almıyo yinede siz bilirisiniz
Sagolasin abla tercih zamani yazarim yine ne yaptivimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme