Şimdi Ara

TIBBİYELİLER (DH gurur tablosu) 《200 Tıbbiyeli olduk》SS'leri ATIN ARKADASLAR (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
11
Favori
22.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yuh bee tercih döneminden önce kimse tıp yazmayacak heralde diyoduk şimdi 113 kişi. Bir bu bir de YGS'de 140+ yapanlar sizleri affetmiyiciğim.
  • -tazemeta- kullanıcısına yanıt
    Sendemi tıp yazdın ismi değişik adam senden nedense mühendislik bekliyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canislupusccc

reis seni de ekleyelim mi

Yaz beni de kral

• Yaz hocam insallah beni de

• Yaz hocam beni de sıralama 4200 gazi ya da dokuz eylul bakalim hayirlisi

• Ordan bi sıra alalım yaz benide reisss

• Sadece 1 ve 5. Tercih tıp ama gelir muhtemelen beni de yaz

• ben de varım beni de ekleyebilirsiniz :)
  • https://m.youtube.com/watch?v=FsjBb_3Wh34

Beyler bu nedir ya ? Şunu bi baştan sona izleyin.Tamam para için seçmedik de bu nedir aga? Adam cerrahpaşa mezunu ve tusta ilk 30a girmiş.E acilde 36 saat napıyo bu adam? Asistan doktorlar böyle pratisyen gibi mi çalışıyo ? Yoksa bu adam acil tıp uzmanlıgı için mi egitim görüyor? 3 bin lira neyin nesi? Kafamda deli sorular..

Yeni mezun doktorlardan ve intnern abilerden cevaplar bekliyoruz.

• Yaz beni de

• Tobb makine gelmezse ben de sizdenim 7400 tobb ben 8265 im gelir mi sizce

• Beni de yaz hocam KOÜ Tıp inşallah
  • yaz hocam
  • Hepinizi tebrik ederim ama biz gurur değil miyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: muzdaripstudent2

https://m.youtube.com/watch?v=FsjBb_3Wh34

Beyler bu nedir ya ? Şunu bi baştan sona izleyin.Tamam para için seçmedik de bu nedir aga? Adam cerrahpaşa mezunu ve tusta ilk 30a girmiş.E acilde 36 saat napıyo bu adam? Asistan doktorlar böyle pratisyen gibi mi çalışıyo ? Yoksa bu adam acil tıp uzmanlıgı için mi egitim görüyor? 3 bin lira neyin nesi? Kafamda deli sorular..

Gunaydin seker Asistan hele hele comezsen ayda 10-15 nobetle basliyorsun ve cogu universite nobet sonrasi off yok yani nobet kafasiyla servis veya poliklinik yapiyorsun. Maaslar oyle ahim sahim degil asistanlikta neredeyse pratisyen seviyesinden kazaniyorsun

Bu arada eger 36 ya uzuluyorsan soyle soyeleyeyim 48 saatlik blok nobetler var Zaten bu videoyu izleyen herkes Turkiyede ki tibbin ne durumda oldugunu anlar. Sosyalist saglik sisteminin kalitesi iste oglene kadar 80 hasta Bu hastalarin kacina acaba kaliteli muayene yapilmistir ? Cevap vereyim sifir. Tabii Saglik Bakaninin umurunda degil amac kaliteli hizmet degil veya kaliteli calisma kosulari degil cunku ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric13 -- 29 Temmuz 2017; 15:35:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eric13

quote:

Gunaydin seker Asistan hele hele comezsen ayda 10-15 nobetle basliyorsun ve cogu universite nobet sonrasi off yok yani nobet kafasiyla servis veya poliklinik yapiyorsun. Maaslar oyle ahim sahim degil asistanlikta neredeyse pratisyen seviyesinden kazaniyorsun

Diyelim psikiyatri alaninda asistanlik yapıyoruz.Acilde nöbet mi tutacagiz ayda 10 15 kez ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eric13

quote:

Diyelim psikiyatri alaninda asistanlik yapıyoruz.Acilde nöbet mi tutacagiz ayda 10 15 kez ?

Psikiyatri daha light ama onun normal hastasi seni etkiler. Zaten cogu psikiyatrist yillar gectikce hastalarina benzemeye baslar Puanida surekli artista millet malpraktis olaylari yuzunden cerrahi branslarindan kactigi icin. Ama nobetleri agir gecmez eger merkezi bir yerde calismiyorsan mesela bakirkoy vs

Acilde nobet soyle birsey. Bir rotasyona yolluyorlar yani bildigin acil asistani gibi calisiyorsun. Birde Acile baktigin gunler oluyor yani acil konsultasyonlari sana emanet oluyor. Bu videodaki arkadas Acil uzmani gibi degilde Kalp Damar uzmani olarak acile bakiyor farkli seyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric13 -- 29 Temmuz 2017; 15:41:08 >

• sdü tıp benim de inş

• İssiz Adam kullanıcısına yanıt
    Geçen sene ygs 1. Si lys de 74. Olup boğaziçinde pc müh yazdı. Şimdi bu çocuk tıp okumadı diye gurur tablosuna giremiyormu 😄😄😄😄 Haklısın yani bitin artık, her sene her sene.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirtsirtahedefe

Geçen sene ygs 1. Si lys de 74. Olup boğaziçinde pc müh yazdı. Şimdi bu çocuk tıp okumadı diye gurur tablosuna giremiyormu 😄😄😄😄 Haklısın yani bitin artık, her sene her sene.

bizler hayat kurtarıyoruz bu bizim hakkımız

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.