Şimdi Ara

TİBET!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ya kardeşim rahatsız mısın?

Sen foruma geleli 5 dk oldun bu 5 dk içinde 3 topic açtın
  • heretic in deyimiyle
    zıvanadan çıktınız iice la olum 34 post un war 30 tanesi konu açmaktan geldi
    yeter saçma saçma topicler açmaa
  • ya kardeşim hastamısın sen ya sanane benim topicimden ya sen işine baksana manyakmıdır nedir alla alla tibette bile değilsin yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: NukLeeR_pATlAmA

ya kardeşim hastamısın sen ya sanane benim topicimden ya sen işine baksana manyakmıdır nedir alla alla tibette bile değilsin yaaa

Ya bak önce adam ol ve düzgün konuşmasını öğren

Senin açtığın saçma topiclerden nasıl banane...Forumu kirletiyorsun

bu arada yaşın kaç?9 mu 10 mu?
  • tamam ark.şım ben 14 yaşındayım yardım edecekmisin bana tibette adamın varmım varsa kas
  • quote:

Orjinalden alıntı: NukLeeR_pATlAmA

tamam ark.şım ben 14 yaşındayım yardım edecekmisin bana tibette adamın varmım varsa kas

Ya sende hiç utanma yok muu

Halâ beni kas diosunyaa ne biçim birisin sen anlamadım

Edit: Modlar şunu banlayın yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güçlü -- 9 Kasım 2006; 17:38:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silvermoon Türk guild arıyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ulan Bas-Git Ko oyna,aycan,osman ve osmanın laneti ikilemesinden sonra birde nükleer çıktı nerde antika var illa buluyor hacım bizi...Sonumuz hayırlı değil bizim ..Birde alt forum açıcaklar ha Silkroad Online Bölümüne! Bırakın hocam bu işleri yaw Alt Forum olsada bu tür elemanlar illa çıkar bulur...İstisnaların kaideyi bozma olayı bu forumda oldukça mevcut...Ve düzeleceğine sanmıyorum onun için fazla nefes tüketmeye gerek yok bırakın banlanır,uzaklaştırılır bir yolu bulunur hacım...

• quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

Ulan Bas-Git Ko oyna,aycan,osman ve osmanın laneti ikilemesinden sonra birde nükleer çıktı nerde antika var illa buluyor hacım bizi...Sonumuz hayırlı değil bizim ..Birde alt forum açıcaklar ha Silkroad Online Bölümüne! Bırakın hocam bu işleri yaw Alt Forum olsada bu tür elemanlar illa çıkar bulur...İstisnaların kaideyi bozma olayı bu forumda oldukça mevcut...Ve düzeleceğine sanmıyorum onun için fazla nefes tüketmeye gerek yok bırakın banlanır,uzaklaştırılır bir yolu bulunur hacım...

+1

Kardeş ayrıca aycan ve osmanın yanında ömerrefik ide unutma

• Allah bize sabır versin ne diyeyim sorunlular merkezi sanki burası
  • Bir müddet sonra sıkılır bırakır yada banlanır.Agweye katılıyorum...

• Ya ne diyim allahim acemisi uyardim ben bidaha yapmaz
    Bide valla Ne arsiz missin olum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tHe_iMmpPxX

Ya ne diyim allahim acemisi uyardim ben bidaha yapmaz
    Bide valla Ne arsiz missin olum

• tüh yannış konuya yazmışım prdn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tisikkirlir Sipirmin -- 9 Kasım 2006; 19:20:53 >
  • heretic nerdesin abi sen gene silsene şu konuyu hatta bu tanımlanamıyan cismide((yaşam formu bile olamaz bu)) banlatırsan seviniriz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.