Şimdi Ara

TİBETTE BİRBİRİMİZİ TANIMAK ADINA SS'LER BURAYA BUYRUN!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
7.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 60 ta ısy kesılır zor dııl ınt olan alps deyken str olan tıbette :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShupaR

60 ta ısy kesılır zor dııl ınt olan alps deyken str olan tıbette :)

Lvl 60 da İsyutaru kesilirmi? Orası tartışılır. Ancak TG'ye bile 7X lvl oyuncular geliyor. Ancak, önemli olan bu değil. Önemli olan, Unique'lerin nerede çıkacağını kestirebilmek, senden yüksek lvl olan oyunculardan önce bulmak ve kesmektir (tabi keserken DC olmadan).

İlk resimde görüldüğü gibi başbaşayız ama sadece ben beklemiyorum. Kale içi, Ravine, en aşağıdaki üç yol kavşağı, sağdaki üçyol kavşağı, Tarim Basin'in "T" si benden yüksel lvl'li oyuncularla dolu.

Önemli olan yüksek lvl'li oyuncuların sonuna yetişmeleri 30-40K vurmalarına rağmen ve alamamaları. Kesim işi bittikten sonra ekranda çıkacak yazıyı beklemek ve benim veya daha düşük lvl bir oyuncunun ismi yazdığı zaman "lol" "ezik" gibi kelimeler söylemeleri. Çünkü sinirden çıldırdıklarını biliyorum. Sırf sinirden Uruchi'yi kesen adamı kesip, PK olanları bile gördüm ben.

Hemen hemen günde bir kaç defa bekliyorum Uruchi'yi. Burada görünen SS'ler sadece benim kestiklerim. Yarısında yetiştiklerim, teke tek yakalayıp keserken yüksek lvl oyunculara kaptırdıklarımı saymıyorum.

Umarım anlatabilmişimdir.

TİBETTE BİRBİRİMİZİ TANIMAK ADINA SS'LER BURAYA BUYRUN!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBAGCI -- 13 Nisan 2007; 10:24:23 >

• buda benım char satıcaktım ama vazgeçtım

•  TİBETTE BİRBİRİMİZİ TANIMAK ADINA SS'LER BURAYA BUYRUN!!!
  •  TİBETTE BİRBİRİMİZİ TANIMAK ADINA SS'LER BURAYA BUYRUN!!!

• biraz önce kestiğini gördüm

sürekli kesiyorsun uriyi..

tebrikler...
  • Teşekkür ederim. Server daki arkadaşlarda yeter artık diyorlar.

EDIT

Ancak İsyutaru'yu kesemiyorum daha. 4 defa yalnız yakaladım ama kesemedim. Aslında keserim ancak elbiselerim iyi değil. Buza karşı korunamıyorum. Hemen donuyorum. Pil falan da işe yaramıyor. Yani şu aralar maddi bir kriz yaşıyorum. Bu krizi çözer çözmez buraya isyunun resimlerini koyacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBAGCI -- 20 Nisan 2007; 16:08:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: [TUTH_ANKH_AMON]

Teşekkür ederim. Server daki arkadaşlarda yeter artık diyorlar.

adamlar haklı bende çok gördüm...

bi ara benide götür gece gidelim keselim daha 1 kez kestim öyle kaldı...
  • ya bende resim koycam ama oyuna giremiyorum ki
  • offf offf uriyi buldum kimseler yok başlamadan kahn geldi ondan çok vuruyordum ama lanet olsun bu dc ye

oyundan attı
  • :Pp olsn krdeş bidakine kesersin inş
  • buda benim resim tibette yeni açtım dikkat edin arkada gm'yi kestim sonrada 38 lvl çarı lvlim 26

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __EFENDİ__ -- 27 Nisan 2007; 14:22:46 >
  • VAYYYY ONURA BAK SELAM ONUR BEN NUKERİSTT EE NASIL GİDİYO KANKA BENİM BU CHARDA SOYULDU BENDE XİANDA AÇTIM LEVEL 56 OLDU HADİ KANKA PM Nİ BEKLİYORUM

• vay knki helal olsn sana 56 olmuşun nukeristt ve ciburax hacklendi galiba senin knka geçmiş olsn
    xian da başarılar knki
  • ben direk charın adını yazıyım resim koyamıyorum KaZaMTR 34 lwl ah bide resim koymayı bilsem şu siteye tam spr olck

ya bide arkadaşlar millet kurt alıp duruyo şu parayı nerden topluyosunuz bi bilsem karakoram a gidiyorum en fazla 100 k topluyorm arasıra onuda geçio ama 1m ne demek ya nerden buluyosunuzki
  • işte benim aslan parçası ama itimi çıkarmayı unuttum ve tabi benim pofuduk hırsız tavşanımı

http://img62.imageshack.us/my.php?image=sro2007051319240363ab1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accseller -- 15 Mayıs 2007; 22:42:09 >
  • en kısa zamanda bnde koycam bi 64 olum
  • bende tibet deyim yakında resimleri koycam..
    L0RD_H3UKS4L
    ARMOR-SPEAR
    GUILD : TANRIKUT
  • arkadşlar yaw çarım vardı 79 lwl ama bam yedii aranızda çarınıza ortak etcek varmı beni gereçekten çok hızlı ksaıyorum eğer soyulrusa nerde oturtoysanız gelirim paranızı veririm bana güvenin
  • Red_Kit Adini Cok Duyuyom Urechi Keserken

Yoksa Cok mu Arıyon Önune mi Cıkıyor ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.