Şimdi Ara

TiBETTE SATILIK NUKER CHAR (75 LVL) yenilendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

[simage]local://

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eldircoll -- 17 Şubat 2008; 21:01:42 >

• ilk up benden olsun gerçekten tibette tanınmış SAĞLAM çarlardan biridir belki beni bilirsin Number_Turks crazy Turksden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accseller -- 18 Ocak 2008; 23:21:15 >
  • tşk ederim ama ben stın alalı çok oldu asıl sahibinden ben 2nci sahibiyim
  • arkadaşlar char gerçekten sağlamdır... bizzat kendim gördüm ve ztn char bizim sayılır isteyen bna veya eldircoll a pm atabilir kesinlikle güven sorunu olmaz ............
  • fiyat ne dusunuyorsunuz?
  • fiyat olarak 200 sabit tercihimizdir... server eski olabilir ama sağlam chardır gerçekten
  • up !!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up!! Bnde Tibette yim adım Parliament CoLoNy_TuRkS guildindden hayrlı satışlar ...
  • Bende Clonydenim ismim DufyDuck hayırlı satışlar takas düşünürmüsün?
  • takas sadece Saturn Serverı için geçerlidir... diğer teklifler reddedilecektir...
  • Uniondaki Ker.neci_TR lvl 52 olmuş koptum yaw
    Hayırlı satışlar
  • upp !!! alıcı bekleniyor yok mu ???

Char fiyat olarak 200 ytl düşünülüyor veya Saturn Serverında 64+ charla takas edilir ....
  • Biraz daha ayrıntılı ss eklersen iyi olur .Skillerin filan ssleri yokmu
    İyi satışlar
  • upp hala satılıktır.... fiyat 180 ytl olmuştur.
  • Skillerinin hepsini yazarmısın ihtiyacım varda caracterine talip olabilirm mümkünse ss koyarsan daha çok makbule geçmiş olursun arkadaşım herkese iyi oyunlar
  • tamam buraya eklerim ama önce eldircoll abimden ss leri alıp buraya eklerim ssleri çok ii bi sorun olucağını sanmam skillerine güveniyorum.. ciddiysen msn bırak..
  • almak istiyorum notargat@hotmail.com u eklersen fiyat konusunda anlaşırız
  • ekledim ama offline sın heralde bekliyorum hadi.. yanlız fiyatta fazla bişi bekleme
  • Arkadaşlar Fiyat 150 ytl olmuştur acil paraya ihtiyaç olduğundan dolayı ..... alıcılara duyrulur en yakın zamanda skiller itemler ss leri eklenecektir şuan ki resimler yeterlidir ancak sizin açınızdan eklenecektir..
  • Up! Hayırlı Satışlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.