Şimdi Ara

TİCARET (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Decimus

quote:

Orijinalden alıntı: erkz

quote:

quote:

quote:

quote:

abartılcak bı tarafı var demedıkkı sadece yardımcı olabılırım bendekı bılgıler kadarıyla bunu solemek ıstedım bı zamanlar bu DH de cok sevdıgım bı kardesım wardı o bana yardımcı oldu zamanında sımdı ise bende arkadsalara bıldıklerımı onlarada aktarmak ıstedı bukadar basıt ;) Başlığa TROLLUK yapmaya gerek yok ;)

''ı'' ları ''i'' ye çevirmekten okuduklarımı anlayamıyorum.

okuma

İstersen sana yardımcı olabilirim.

Umarım durum psikiyatriye gidilecek kadar kötü değildir.

burdaki konu benim yazımla alakalımı yoksa başka bi konumu ayrıca ben hiperaktivite hastalıgına sahipim normal yani :) tedavısını kucukken cok aldım.

Eğer konunu Türkçe yazıyorsan, konu yazınla alâkalı olmuş olur.

arkadaşım kimsin nesin bilmem ama gerçekten çok boş konuşuyorsun benim yaszılarımı okuma ozaman şimdide ahlaklı ve güzel bi şekilde iyi eğlenceler buyrun ;)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FeradOsman

Ticarete sıfırdan başlayan birisi ne yapmalıdır nasıl para kasmalıdır :)

bence 0 dan başlamamılısın en kötü 1 GB yap hocam ödünç yada TL ile satın al çok zor deıl ılk okul ögrencısı bıle yapabılır ve gerısı ıcın alım satım yapmalısın yaklasık 2 haftada 3-4 gb yapabılırsın cok rahat kkutudur sharddır raptor uygun buy kur sat bıraz zaman ıstıcek 4-5 gb olduktan sonra krovaza gırısmelısın tabı bır kac ufak cakallıkları var bılmen gereklı yoksa sermayenı bıtırırsın en cok kar uniqe tkılarda vardır kovalarsanız yaklasık 2-3 ayda 2 carın ınn ı doldurcak kadar GB yapabılırsınız...

bu krovazla ilgili çakallıkları ve şu ticaret taktiklerini biraz açıklar mısın rica etsem

• özelden mesaj atın arkadaslar lutfen bır cok arkadasa yardımcı oldum ozelden lutfen eger burdan acıklarsam ck fazla troll ınsan war bı ton laf gebelıgı yapacaklar bılıyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.