Şimdi Ara

Ticaret Bakanlığı E-ihale (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.768
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocama biraz yakından takipteyim bu konuyu birkaç deneme de yaptık ama en basitinden orada da torpil işliyor.. misal normalde ihaleden önce aracı göremezsin çalıştıramazsın süremezsin fakat herifler otoparkta turluyor içeri elemanını sokuyor değişene şusuna busuna bakıyor. çalışana rüşvet veriyorlar yada tanıdıkları vb. ihalede de ona göre üst rakam verip milleti direkt kesiyorlar. misal sen ben olsa piyasası 80lik araç 40 dn açılsa 50 60 veririz maksimum ne olacağı belli değil çünkü ama herif 72 yapıştırıyor kalıyorsun. kısaca kimseye yar olmaz bunlar benim gözümde galericilerin çoğu böyle tipler
  • Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt
    Galericilerin gözümdeki yeri benim de aynı maalesef o ayrı konu :)
    araçları önceden gezdirme kısmına bir şey diyemem, bilgim yok ama araç ihaledeyken gidip görülebiliyor. İhaleye çıkmadan görmenin bir getirisi yok pek, biz de gidip ihale süresinde inceleyebilir durumdayız çünkü. Mafyatik eskisi givi her köşe başını tutabileceği pek bir yapısı yok, o konuya idi benim yazdıklarım daha çok.

Ekleme : sürülmesi olayı direk yasaktı sanırım, eşe dosta sürdürüyorlarsa diğer katılımcılara haksızlık net şekilde. O konuda bilgim yok maalesef.
    İyi kötü bilgi sahibiyim sistem hakkında ama sizin bahsettiğiniz araç görme vs kısımları bilmediğim taraflar. İlla ki arada art niyetli insanlar çıkıyor, ülkemizde maalesef çok çıkıyor hatta. Devletin ihaleyle sattığı araçları elektronik ortama taşıyıp herkese açması bile olumlu bir şey bence, kaldı ko x partisinden y partisine geçen bir belediyenin şeffaflık şovu da değil, direk bir bakanlığın aldığı bir aksiyon. Geliştirilebilir o ayrı konu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ameyt88 -- 22 Temmuz 2020; 1:43:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: agni_tr

ihale başlangıç tutarı 150tl şuan.. herhangi bir teklif veren yok.. ihale sizde kalırsa elden teslim almak zorundasınız o yüzden izmirde olan varsa kaçırmasın dedim..

net sahte. bu fotodan bile anlaşılıyor kalitesiz olduğu. kaldı ki tag heuer gibi dev bir marka saatçide 5tl ye satılan karton saat kutusunda saat satmaz.

ekleme : "ibareli" diye de eklemişler zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arvelo -- 22 Temmuz 2020; 5:22:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arvelo

net sahte. bu fotodan bile anlaşılıyor kalitesiz olduğu. kaldı ki tag heuer gibi dev bir marka saatçide 5tl ye satılan karton saat kutusunda saat satmaz.

ekleme : "ibareli" diye de eklemişler zaten.

Alıntıları Göster
    Devlet böyle sahte ürünleri ihaleye cıkarırsa biraz komik duruma düşer. Bu işin sonunda da halkını zarara sokar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.