Şimdi Ara

ticaret fikir vs yardım edermsnz?_

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Athena
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kronosta 80lvl warıor aldık çok ucuza tamamen itemsiz şmdi onu dizmeye başlıyacağızda ortakla fikir istiyorm bide extradan pazar charım var bronze yükledm ama 3senedir usko oynamıordum bi ton şey gelmş sizden şunu istiyorum eskiden gem fln vardı şmdi neler var ve saatleri nelerdir kazanana ne verilir? bdw chaos fln varmış ama bunla ne? bf fln devam ediormu herşein lvl ve saatini? ve son olarak ticaretle uğraşmak istiyorum serverda lvl vea pk değil nasıl kronosta kar elde edeblrm ticaretle neler yapmalıyım 10gb alacağım sermayem olsun die misal neyi şu fiyata bulursam hemen çekmelym yardımcı olablrmsnz?

• size söyle yardımcı olabilirim 3 gb nakitle başladım 1.5 ayda 23 gb oldu 80 carda ft kazanırsanız silver gem veriri kafadan 16 -20m arasında serverine gore para kazanırsınız . baslangıcta nakıtle baslamak gerek 2-4 gb arası he ben gb cekmem diyosanız , 1 kazandıgınız ft den 2 tane silkver gelir en yuksekten 40m eder 2.5 dan +5 rogue chitin alıp 5m e satarsınız emc den alıp moradonda ,eger cekeriz biz gb baslarız diyosanız takı haric ucuzdan ne bulursanız cekin gunde 2 gb kastıgım oldu bu sayede katladıkca geliriniz artar bu arada ft saati gece 23.40 gunduzleri ise 15.40 dır. bdw bi nevi ft dir kırmızı kutu verir kazanırsanız ve duruma gore ex verir .Chaosta herkez tektir yaklasık 23-24 kişi bulunur 1. ye mavi kutu veriri ilk 3 e kanat verir geriye kalanlarına sıralamaya gore yeşil kutu ve kırmızı kutu verir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkman66 -- 3 Aralık 2010; 17:00:27 >
  • bdw nn saatleri nedir?
  • bde bdw ye kaç lvl üstne kutu verior?
  • pazardan item al diyelimki 5gb lik item gördün sendede 6 gb var pm at satici arkadaşa en son ne olur diye sor 450 ye kadar indirmeye caliş eğer ucuzdan alirsan o itemi 550 m den gece pazara bırak sabaha kadar dursun bir bakmışsın ki satılıvermiş al sana ticaret öyle öyle devam edersen ucuzdan al pahalıya sat epey kar etmişgibi birşey olursun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.