< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ticaret iş kurmak zor mu ?
-
-
Küçük orta bir dükkan için bile En az 100-150k para lazım..
O kadar param olsa dükkan açıp vergilerle batacağıma kriptoya yatırırım bir günde üç beş bin kazanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SM01_VXG -- 13 Mayıs 2021; 13:16:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
En az 100-150k para lazım..
O kadar param olsa dükkan açıp vergilerle batacağıma kriptoya yatırırım bir günde üç beş bin kazanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
57 lira ne durumda hocam haftanın 5 günü işe gitmeden 57 lirayı coine yatırmak karlı bir iş mi sizce
-
Bir işe gireceksen o işte tanıdığın networkün olacak Türkiye'de kimseyi tanımadan işi bilmeden ticarete kalkışırsan batarsın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 19 Mayıs 2021; 12:2:0 > -
çevre-sermaye-yetenek-ikna kabiliyeti falan olmalı olsa zaten işçi olmazsın
-
Hocam anladığım kadarıyla ticaret yapabilmenin şartı çevrenin olması ve bi miktar para olacak.
Biraz sermaye bı şekilde 3 sene felan insan bişey yemeden felan toplarda çevre işi zor gibi geliyor.
Bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu coin muhabbetinin bu pandemide daha çok populeriteyi yaratmasi sencede cok manidar değil mi?
Gerekirse su sat ticarete atıl
30 yıllık bildiğim fabrika sahipleri var çekirdekten yetişmeler. Bu işlerin kolay olmadığını hep vurguluyorlar. Net ve kesin karar vermek lazım. 1 yıl dükkan açıp 2. yıl kapatırsan bu işlere girme. Zor ama bazen 3 -5-8 yıl sonra kader sana gülüyor. Gibi gibi yani. -
Eğer para kazanmak istiyorsan dönerci tesisatçı fln tarla fabrika açma yazılım öğren kendin bir fikir geliştir mesela bir oyun yaz sana özgü olsun yada git uygulama yaz falan şuan her trilyonerlikler yazılım üzerinden dönüyor sadece kafanı kullan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yada kendine güveniyorsan borsa bilginde varsa kriptoya başla bazılarının intihar etmesinin sebebi gereksiz riske girip kaybetmeleri
Bu ülkede ticaret ve üretim yapan salaktır.
Buna bende dahilim.
Ticaret ve üretim sermaye ister.
Sermayen varsa da git dolar al altın al.
Salakmısın sen algı ver, vergi ver, kira ver, iş ver, ekmek ver, sigorta öde, riske gir , ticaret yap, üretim yap ..
At paranı dolara bak dalgana..
Kim üretim yapıyorsa, yapsın , kim iş ekmek veriyorsa versin ...
Seni tenzih ederim.
Ticaret güzel ama sermaye olması lazım şu devirde 2 cisi yapmak isteğin işi iyice araştır piyasası ne kazandırır ne götürür 3 cüsü para kazanman kara geçmen uzun sürebilir piyasada adını duyurman yer etmen buna göre kenarda paran olması lazım en kötü küçük sermaye ile böyle şehir kenarında bakkal az olduğu yere bir bakkal aç biraz alım satım deneyim kazan
Ticaretin altın kuralı
1-Cesaret
2-Yaptığın işi bilmek.
3-Çalışkan olmak.
4-Çevre
5-Sermaye
uye ol belediyelere gir calismana gerek yok ayda al 6 bin tl bak keyfine
inanılmaz sermaye lazım ancak paran olsa bile çevre zor. bizim işte bir makine 25 bin dolar şuan en az 2-3 tane olacak elinde. 5-6 sene önce 10 bin iken alamamıştık alanlar şuan emekli oldu bile adam makinelerin başlarına suriyeli koymuş günde 20 tl veriyor kendi şuan şehir dışında galiba hatta ülke dışında bile olabilir ne bileyim :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 14 Mayıs 2021; 20:39:42 > -
vergi
stopaj
kira
muhasebe
kira
işçi
_______
Hedef
Büyüme
Sektör
______
Arz
Talep
Risk
______
İşletme Giderleri
Elektrik
Su
Doğalgaz
________
Ben üretimde en büyük engelin vergi ve kiralar olduğunu düşünüyorum
Şöyle ki devlet dese ki kardeşim saçma sapan şiş yapacak dahi olsan gel beni ikna et. Ben belli bir rakamın altına senden vergi ve stopaj almayacağım.
Almayacağım gibi kiranın belli bir kısmını karşılayacağım.
Karşılayacağım gibi dükkanını sana kira veren sabipten de senelik kira vergisi almayacağım.
Almayacağım gibi sen dükkanı işletmeni kalkındırırsan, dükkan / işletme sahibini de senin kazancın üzerinden ödüllendireceğim. ( Bu senede bir veya iki kere olur)
Bununla birlikte eğer ki projende / ürünlerinde iddalı isen (Bkz teknolojik ürünler vs) bunun için sana yön verecek bir danışman atayacağım bu kişi sana uzaktan işletme konusunda sana yardımcı olacak.
Yukarıda belirtmiş olduğum hedef kısmından belli bir miktara ulaşırsan kosgep gibi yerlerden daha fazla sermaye arttırımı yapacağım fakat seninle anlaşma yapacağım. Şımarıp paranı harcamayacaksın ve sermayene güç katacaksın.
Keza yukarıdaki risklerden ziyade basit bir işletme mantığı düşünüyorsan da;
örneğin dönerci dükkanı açacaksın?
Yine ben devlet olarak sana işletme / anket / bilir kişi tarafından uzaktan atama yapacağım. Bu bölgesel olacak.
Gel kardeşim dönerci mi açacaksın?
Açma
Bak kardeşim bulunduğun bölgede vergi dairesine kayıtlı tam 12 tane dönerci var.
Ama şu konuda şöyle bir işletme açabilirsin diye yön vereceğim (devlet olacak)
Ve yine sorumlulukların belli kısmı yine devlet olarak bende olacak .
vs vs böyle gider.
İnsanların çoğu işletme açamamanın sebebi risk, riski belirleyen faktörler ise giderler.
Giderler olunca korku oluyor
Korku olunca işçi oluyorsun.
İşçi olursan sgk
Olmazsan veya iş yeri açarsan bağkur.
Yani devlet son yazdığım iki şeye bakıyor aslında.
Benzer içerikler
- türk saat markası varmı
- astral seyahat nasıl yapılır
- üniversitede sınıf temsilcisi olmak
- 3000 kalori beslenme programı
- türkiye illere göre güzellik sıralaması
- telegram indirim kanalları
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X