Bildirim
Ticaret Simulasyonu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Capitalsim 2 ve Industry Giant vardı ben onlara bayılıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Voilet
Capitalsim 2 ve Industry Giant vardı ben onlara bayılıyorum.
Arkadaş en güzellerini söylemiş ama bunun dışında Big Biz Tycoon var ona da bakabilirsin. -
Çok Teşekkürler
capitalism iniyo şu an industry giant için pm uçururabilirseniz iğnesi de olan yarın onu da denerim,teşekkürler. -
arkadaşlar çok teşekkürler ama bu oyunlar beni kesmedi
daha sade birşey arıyorum sanırım -
sade dersen tycoon serisini öneririm.
basit oyunları da var örneğin lemonade tycoon , pazar tezgahında satmaya baslıyorsun lımonları sonra , zincir magzaya kadar yolun var :)
ama industry giant 2 Gold Edition ve Transport Giant oyunlarını öneririm özellikle, Capitalism 2 de guzel oyun ama sadece retail mantıgı var. Hammade > Fabrika > satıs ucgenınde gecıyor.
oysakı IG serisinde (tercıhım IG 2 GE) bu uc üretim faktoru arasındakı hava,kara ve denız yolu baglantılarını da sız ayarlayıp, filoyu , hangı urunlerı tasıyacagını siz belırlıyorsunuz. Tabi Storage yani stok ayarlaması da cok onemlı. cok uretımde , lojistik sorunları cekerken , uretımı kısarsanız mevsimsel tüketici taleplerını karsılayamadıgınız ıcın karınızdan feragat edıyorsunuz.
bu yuzden ig2 yi tek gecerım , yalnız ig2 nın yenı bılgısayarlarda ozellıkle nvidia ekran kartlarında cok sorun yasattıgını da ıleteyım. Ek bir mod ındırıp kurmak gerekıyor , şayet benım GeForce 8800 GTX de cok basıma bela actı , eskı notebook um da oynuyorum genelde , multiplayeri de cok zevkli.
yaaa simdi canım cekti iyi mi , ilk bos zamanımda bı degerlendıreyım , osledım walla:))))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadiguzel -- 2 Aralık 2009; 15:57:39 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X