Şimdi Ara

Ticaret Simulasyonu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Para kazanıp kaybedebileceğimiz,risklere girebilecek,planlar kurup akıl yürütebileceğimiz bir ticaret simulasyonu var mı arkadaşlar?Online browser oyunları kastetmiyorum.Varsa lütfen paylaşınız.

• Capitalsim 2 ve Industry Giant vardı ben onlara bayılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

Capitalsim 2 ve Industry Giant vardı ben onlara bayılıyorum.

Arkadaş en güzellerini söylemiş ama bunun dışında Big Biz Tycoon var ona da bakabilirsin.
  • Çok Teşekkürler

capitalism iniyo şu an industry giant için pm uçururabilirseniz iğnesi de olan yarın onu da denerim,teşekkürler.
  • arkadaşlar çok teşekkürler ama bu oyunlar beni kesmedi

daha sade birşey arıyorum sanırım
  • sade dersen tycoon serisini öneririm.

basit oyunları da var örneğin lemonade tycoon , pazar tezgahında satmaya baslıyorsun lımonları sonra , zincir magzaya kadar yolun var :)

ama industry giant 2 Gold Edition ve Transport Giant oyunlarını öneririm özellikle, Capitalism 2 de guzel oyun ama sadece retail mantıgı var. Hammade > Fabrika > satıs ucgenınde gecıyor.

oysakı IG serisinde (tercıhım IG 2 GE) bu uc üretim faktoru arasındakı hava,kara ve denız yolu baglantılarını da sız ayarlayıp, filoyu , hangı urunlerı tasıyacagını siz belırlıyorsunuz. Tabi Storage yani stok ayarlaması da cok onemlı. cok uretımde , lojistik sorunları cekerken , uretımı kısarsanız mevsimsel tüketici taleplerını karsılayamadıgınız ıcın karınızdan feragat edıyorsunuz.

bu yuzden ig2 yi tek gecerım , yalnız ig2 nın yenı bılgısayarlarda ozellıkle nvidia ekran kartlarında cok sorun yasattıgını da ıleteyım. Ek bir mod ındırıp kurmak gerekıyor , şayet benım GeForce 8800 GTX de cok basıma bela actı , eskı notebook um da oynuyorum genelde , multiplayeri de cok zevkli.

yaaa simdi canım cekti iyi mi , ilk bos zamanımda bı degerlendıreyım , osledım walla:))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadiguzel -- 2 Aralık 2009; 15:57:39 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.