Şimdi Ara

Ticaret veya Gangster oyunu arıyorum.(Browser)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Boş zamanlarda oynuyacağım Ticaret veya gangster-mafya oyunu arıyorum.

•Türkçe dil olması tercihim

• Aslında Kapitalizm tam olarak aradığım oyun ancak ne zaman oynasam bi süre girmesem hesap sıfırlanıyor. Tekrar oynamak istemiyorum emek boşa gidiyor.

• Eğer ticaret oyunu ise birşeyler kurup(iş yeri, fabrika vb.) burda birşeyler üretip alıp-satabileceğim bu şekilde büyüyüp gelişebileceğim;

• Eğer Gangster- Mafya oyunu ise Bol oyuncusu olan, text tabanlı veya normal farketmez sürekliyici, görevleri olan arkadaşlarla birlikte çete,klan tarzı oluşum kurabileceğimiz diğer çetelere saldırabileceğimiz güzel bir oyun arıyorum.

• Tekrar Kapitalizm, The Crims, Sokak Çeteleri oyunları söylemezseniz sevinirim.

Eğer varsa oynadığınız, beraber oynayabilceğimiz birlikte gelişip serverda nam salıcağımız bir oyun öneriniz varsa cevaplarınızı bekliyorum. İyi günler, İyi sabahlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SM0K -- 15 Ocak 2016; 5:55:59 >

• Up!
  • e-sim var
  • Ben çok eskiden barafranca diye bir oyun oynuyordum bır bak istersen ona belki thecrims olarak da devam ediyor olabilir emin değilim...
  • https://www.torn.com 👍🏻

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eRevollution, eRepublik, marketglory veya e-sim tarzı bir eDevlet oyunudur.

Askeri, ekonomik ve politik alanlarda boy gösterebilirsiniz.

Oyunun yeni açılmış olmasından dolayı oyunda söz sahibi olma şansınız vardır.

Referans Linkimden gelirseniz her türlü yardımcı olurum. Ayrıca referansımdan üye olursanız oyunda 5.levelde ekstradan 5gold alıcaksınız. :

eRevollution
    eRevollution Free Online Multiplayer Strategy Game
    https://www.erevollution.com/tr/register/29016

Bu da başlangıç rehberi videom :

www.youtube.com/watch?v=_AqtqmZzIiM

Oyunda Heisenbergs nickine mesaj atarak bana ulaşabilirsiniz her türlü desteği yaparım. @SM0K

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.