Şimdi Ara

Ticari Araç Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Renault Master ile Ankara Çanakkale arasında yolculuk yaptım. Minibüs araçtı. İçerde yaklaşık 15 kişi falan vardı. Çanakkale'ye kadr gittik dolaştık bayağı. Dönerken mazot aldık sadece. Transitle çok yolculuk yaptım. Konforludur ama motorun kabin sesi çoktur. Arkadaşım Transit 5+1 ile 1000 KM yol yaptığını söyledi ama bayağı zorlamış.
  • kesinlikle ford diyorum başkada bişey demiyorum
    tecrübe ile sabittir...

diğer aracın yakıtı ne alemdedir bilmiyorum ama, transitinle 1lt ile aşağı yukarı 7.5 km yol alırsın şehir içinde. yani biraz yakar ama kral arabadır
  • Ticaret için ford derim yada ducato diğerlerini saymıyorum ancak terazi fordan yana ağır basar bunuda biliniz.
  • ducato 4 4 lüktür gerçektende 4x4 bi minibüs güçlüdürde ama pahalı transit biraz daha ucuz
  • kesinlikle citroen jumpy öneriyorum çaok az yakar fiyatı uygun konforlu falan bide aynısı fiat scudo
  • Evet arkadaslar bodruma tasinacagim icin bu tarz bir arac uygun olacagini dusunuyorum , oncelikle kesinlikle yakiti koklayan ve dizel olmasi tercih sebebi olarak hangi araci tavsiye edersiniz acaba ?

not : benim istedigim arac tipi daha hafif ticari olan caddy tarzi araclar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 10 Mayıs 2015; 20:18:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darnglove D kullanıcısına yanıt
    Aracı ne için kullanacaksınız? Koltuklumu yoksa panelvanmı olacak? 0mı 2.elmi bunlara göre cevap vermek daha uygun olur. Yakıtı koklasın derseniz fransızlara bakmalısınız,dobloda fransızlara yakın bi tüketim sergiler diye biliyorum, daha sonra caddy gelir ama ford connect çok yakıyor diye söyleniyor. Edit: bütçenizide belirtirseniz daha uygun yorumlar gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernn93 -- 10 Mayıs 2015; 20:50:53 >
  • Ford transit T300 öneririm sonu şöyle bitenler arkadan itişli ne yapacağı belli olmuyor, bir de h100 var saglamini bulursanız rahat transitle kapışır ve daha ucuz

• ernn93 kullanıcısına yanıt
    koltuklu olmasini istiyorum ve ikinci el dusunuyorum doblo olabilir az yakarsa...butce 30-35 bn civari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 10 Mayıs 2015; 20:56:31 >
  • darnglove D kullanıcısına yanıt
    Bütçenize göre caddyi eleyin derim çünki caddy daha eski model olacak,ford connect biraz fazla yakar,kango olabilir eger bütçenize uygunsa 1.6 doblo olabilir veya pug grubundan partner tepe veya berlingonun cam tavanlı dijital klimalı dolu versiyonu alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernn93 -- 10 Mayıs 2015; 21:56:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernn93

Bütçenize göre caddyi eleyin derim çünki caddy daha eski model olacak,ford connect biraz fazla yakar,kango olabilir eger bütçenize uygunsa 1.6 doblo olabilir veya pug grubundan partner tepe veya berlingonun cam tavanlı dijital klimalı dolu versiyonu alınabilir.

Bunlarin icinde en az yakan fiat doblo mudur acaba ? Minimum kac modelden sonrasini tavsiye edersiniz doblonun?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.