Şimdi Ara

TienDat Inc...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hali hazırda 27-28 ücretli oyunu ücretsiz olarak mağazaya süren bu elemanların aracılığı ile Minecraft indirmiş bulunmaktayım fakat sanırım oyuna bağlanmak için wifi bağlantısı istiyor ve mobil veriyi kabul etmiyor orjinali de böylemidir bu zımbırtının acaba?

• Bende bu gün indirdim oyuna girebiliyorum sorun yok yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

Hali hazırda 27-28 ücretli oyunu ücretsiz olarak mağazaya süren bu elemanların aracılığı ile Minecraft indirmiş bulunmaktayım fakat sanırım oyuna bağlanmak için wifi bağlantısı istiyor ve mobil veriyi kabul etmiyor orjinali de böylemidir bu zımbırtının acaba?

Bunla ilgili konu açmamanızı öneririm.Çunku hala ekleme yapılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Zxnyl

Bende bu gün indirdim oyuna girebiliyorum sorun yok yani

Hocam Leo Fortune adlı oyunu indirip denermisiniz rica etsem bir türlü indiremiyorum kaç gündür o oyunu
  • Bu olay virüs yada kötü 😈 amaçlı birşeyler olabilir mi? Mağazada paralı olan bir uygulama neden bedava veriliyor anlamadım? Yada buna izin veriliyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler arkadaşlar oyunlar silindi...El birliği ile Windows Phone İnfo ve sayın forumumuz bu bilgiyi yayarak geliştirici hesabını sildirtti..

• Ben böyle olacağını bildiğim için işime yarar tüm oyunları indirmiştim bu oyunlar apk gibi arşivleme yöntemi yok mu beyler ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Monument valley indirmiştim yeter benim için o. Ama w10 ile zaten dışarıdan uygulama yuklenebilecek

• quote:

Orijinalden alıntı: akhee

Monument valley indirmiştim yeter benim için o. Ama w10 ile zaten dışarıdan uygulama yuklenebilecek

Kesin mi hocam bu bilgi?
  • Harrow35 kullanıcısına yanıt
    %90 olarak evet. W10 ile gelen resimlerde Dışarıdan uygulama yükleme seçeneği vardı. androidde olan ggibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaresma_o3

Ben böyle olacağını bildiğim için işime yarar tüm oyunları indirmiştim bu oyunlar apk gibi arşivleme yöntemi yok mu beyler ?

Hayır yok

• W10 insider sürümünde eskiden yüklemiş olduğumuz uygulamalar mağazadan kaldırılmış olsa bile kitaplığa girerek yükleyebiliyorduk. Bunlarda da öyle bir şey olabilir. w10 kullanan biri test edebilir mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.