Şimdi Ara

Tier 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bunlar da yeni gelen tier 6 lar
    pek fena deil bence hele lock taki kanatlar
    ve yorumlarınız??...
    video nun da sonunda da illidanı vermiş malesef tam beklediimiz gibi komedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ss2ss -- 15 Nisan 2007; 22:14:06 >

• Lock berbat.. mage hep aynı çizgi, rogue imba :p
  • yuh be paladini ampul gibi yapmışlar illidanı ise bu kadar kötü çizebilirlerdi
  • druid de ise klasik etek modasının bozulmus olması iyi deil ama başlıı süper olmuş mage ler ise teneke yığını gibi

• Zırhlar iyi illidan berbat.

• lock komedi hakketen illidanı kuculturlerse sorun olmaz

dru kafalık shaman omuzluk mukemmel
  • lock bence gayet güzel ama her zamanki gibi paladin favorim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 harita
    5 ay önce açıldı
    Dota2 Mmr Boost Main 7.5 k
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekleyeyım paladinin kafalıgı tam kepaze :DD:D:D:
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blade GTR

ekleyeyım paladinin kafalıgı tam kepaze :DD:D:D:

o kafalığı kral tacı yapsalardı süper olurdu be
  • http://www.youtube.com/watch?v=o7fXbcHspcY&mode=related&search=

al bu da aynı sonda illidian,illidian görmesem "bu warlock'un yeni demonu galiba" derdim loladin gene berbat lol.Bütün hetarafı kral olsa kral olsa o kafadan kaybediyor bir kere.Hordede orgrimmarda böyle kafasında oval bir cisimle dolaşan bubble lar çok komik durucak bence.XD loladin gene güldürdü beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 16 Nisan 2007; 1:11:41 >
  • Bu arada videoda Illidan en sonunda yere yığılıp ölüyor.Yani komplo kurmayın,ölme animasyonu varsa ölecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F_o_X -- 16 Nisan 2007; 1:52:40 >
  • Yine klasik çizgide ilerlemiş bence setler :) mage iyice sade , warlock ve hunter olabildiğince dikkat çekici, kanatlardı gözlerdi vs vs paladin seti bana çokda fena gelmedi, en azından agır zırh olduğu belli oluyor, ama genel olarak "T" lerin eski havasıda yok ... neyse cok dert etmeye gerek duymuyorum t6 zaten kime giymek nasip olursa artık şimdiden hayırlı olsun demekten başka yapabileceim bişey yok şu durumda ^^
    Bana movie deki en ilginç gelen bölüm ise illidian ın demonun sonunda düşüyor olması, yani eğer bu şekilde bi animasyon dahi konmuşsa ve gerçek son bu şekildeyse, bence hiç hoş bir durum değil. Oyunun içerisinden gelişip yetişen birkaç grup playerın tüm hikaye boyunca etkisini gösteren , oyun dünyasının şu anki şekli üzerinde yaptıklarının sonuçları halen belli olup arthas ile savaşabilecek güçteki baş karakterlerden birinin sadece item için kesilip duracak olması...
    Yapım aşamasında kacacak , öldürülemiyecek vs bişeyler dendi TBC ile birlikte bilinen magtheridon vs gibi bosslar geldi ama kimse takmadı bile, muhtemelen kimse için onun ölüp ölmemesi hiçbir anlam ifade etmiyordu zaten ama bu sefer bence durum çok daha vahim ...
    Evet blizz in wow için önerdiği süre hergün biraz daha doluyor zaten ama blizz in neden bu süreyi vaktinden önce doldurmak için çalıştığına veya warcraft dünyasının muhtemelen en sağlam yeri olan senaryosu ile bu kadar fazla oynadığına anlam veremiyorum, tek söyleyebileceğim gidişat iyi değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: Fistan

Yine klasik çizgide ilerlemiş bence setler :) mage iyice sade , warlock ve hunter olabildiğince dikkat çekici, kanatlardı gözlerdi vs vs paladin seti bana çokda fena gelmedi, en azından agır zırh olduğu belli oluyor, ama genel olarak "T" lerin eski havasıda yok ... neyse cok dert etmeye gerek duymuyorum t6 zaten kime giymek nasip olursa artık şimdiden hayırlı olsun demekten başka yapabileceim bişey yok şu durumda ^^
    Bana movie deki en ilginç gelen bölüm ise illidian ın demonun sonunda düşüyor olması, yani eğer bu şekilde bi animasyon dahi konmuşsa ve gerçek son bu şekildeyse, bence hiç hoş bir durum değil. Oyunun içerisinden gelişip yetişen birkaç grup playerın tüm hikaye boyunca etkisini gösteren , oyun dünyasının şu anki şekli üzerinde yaptıklarının sonuçları halen belli olup arthas ile savaşabilecek güçteki baş karakterlerden birinin sadece item için kesilip duracak olması...
    Yapım aşamasında kacacak , öldürülemiyecek vs bişeyler dendi TBC ile birlikte bilinen magtheridon vs gibi bosslar geldi ama kimse takmadı bile, muhtemelen kimse için onun ölüp ölmemesi hiçbir anlam ifade etmiyordu zaten ama bu sefer bence durum çok daha vahim ...
    Evet blizz in wow için önerdiği süre hergün biraz daha doluyor zaten ama blizz in neden bu süreyi vaktinden önce doldurmak için çalıştığına veya warcraft dünyasının muhtemelen en sağlam yeri olan senaryosu ile bu kadar fazla oynadığına anlam veremiyorum, tek söyleyebileceğim gidişat iyi değil.

KEsinlikle haklısın Koskoca İllidan Burning legion karşısına çıkmış, outland'ı tek başına el koymuş birisi kalkıpta bu işe yaramaz set ler için kesilmesi hiç hoş değil... Yakında arthas'ada böyle yaparlar Blizze sağlam bi hatır maili atarım

• hepsi aynı bir birine benzer modeller tarzlar berbat ya....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fistan

Yine klasik çizgide ilerlemiş bence setler :) mage iyice sade , warlock ve hunter olabildiğince dikkat çekici, kanatlardı gözlerdi vs vs paladin seti bana çokda fena gelmedi, en azından agır zırh olduğu belli oluyor, ama genel olarak "T" lerin eski havasıda yok ... neyse cok dert etmeye gerek duymuyorum t6 zaten kime giymek nasip olursa artık şimdiden hayırlı olsun demekten başka yapabileceim bişey yok şu durumda ^^

O animasyonun olması onun öleceği anlamına gelmiyor. Mesela archimonde de var şu an oyun grafikleri içerisinde ve onun da ölme animasyonu var, ayrıca ben maiev'e chicken bile yaptırabiliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuGhAn -- 16 Nisan 2007; 13:01:58 >

• archimonde un ölme animasyonu olması çok bişeyi değiştirmiyor bence çünkü hikayede zaten ölüyor, yani COT un ilgili instance ında böyle bir son olmasının normal karşılanması gerekir hjal (tam yazılışı aklıma gelmedi şu anda) dagı savaşının COT ile birlikte erişilebilir bir olacağı zaten malumunuz, archimonde inde burada, instance memberları veyahut başka bir güc tarafından yeniliyor olmasıda normal bir son olabilir.
    Ama illidan da durum çok daha farklı ...
  • wow rank sıstemın degısmesıyle cok tan bitti zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.