Anlamadığım bir kaç şey var.Bunlar tg'nin çıkacağını nerden anladıda 3 sn önceden çekmeye başladılar:S.Bu bir hadi onu bildiler kafasına düşüyor.Bence bu işte bi iş var.
adam after 30 mins demiş başta yani beklediklerini söylüyo. + spawn noktaları belli sonucta güzel bi video ve hareket. o yüzden belkide günlerce aynı yerde beklemiştir bu anı
Ama adamın bütün videolarını izliyorum şu anda hepsini elini koymuş gibi buluyo
Önceki çıkanlardan hareketle buluyordur ya bende kaç defa buldum öyle
onla alaka deil be kardesim onların editledigi program sony vegas pro önceden hazirliyorlar nasıl anlatayım sana bak söyle tg nin dakikası 200 ise adam videosunu acar bekler tg 230 da cıktıgında keser tmm simdi neoldu diceksin Sony vegas sayesinde o gereksiz yerleri cıkartabiliyor kesebiliyorsun yani 30dakikayı cıkartmıs tgnincıqcagı 1dakika önüne almıs o kadar
quote:
Orjinalden alıntı: Number_One_Wizard
onla alaka deil be kardesim onların editledigi program sony vegas pro önceden hazirliyorlar nasıl anlatayım sana bak söyle tg nin dakikası 200 ise adam videosunu acar bekler tg 230 da cıktıgında keser tmm simdi neoldu diceksin Sony vegas sayesinde o gereksiz yerleri cıkartabiliyor kesebiliyorsun yani 30dakikayı cıkartmıs tgnincıqcagı 1dakika önüne almıs o kadar
quote:
Orjinalden alıntı: N0f3ar_74
Ama adamın bütün videolarını izliyorum şu anda hepsini elini koymuş gibi buluyo
;Adam Game Master emin ol :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme