Şimdi Ara

Tigoes 730 driver programı bulamıyorum (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tigoes 730 model bir mouse aldım. Driver ya da programı hiçbir yerde yok. Elinde bu program olan birisi varsa gönderebilir mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackchen -- 19 Kasım 2020; 3:38:14 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tigoes 730 Sürücüsü Yükleme Sorunu: Çözüm Bulundu

Tigoes 730 sürücüsünü yükleyemediğinizde, cihazınızın düzgün çalışmayacağına ve işlevselliğini kaybedeceğine dair endişelenebilirsiniz. Ancak, bu yaygın bir sorundur ve kolayca çözülebilir.

Tigoes Sürücüsü Nedir?

Tigoes sürücüsü, Tigoes cihazlarının bilgisayarınızla iletişim kurmasını sağlayan bir yazılımdır. Bu sürücü olmadan, cihazınızın işletim sisteminizle etkileşime geçmesi ve düzgün çalışması mümkün değildir.

Tigoes 730 Sürücüsü Nasıl Bulunur?

Tigoes 730 sürücüsünü bulmak için şu adımları izleyebilirsin:

• Tigoes resmi web sitesini ziyaret et.
    • "Destek" bölümüne git.
    • "İndirilenler" bölümünde "Sürücüler" seçeneğini bul.
    • Tigoes 730 cihazını seç.

Ek İpuçları:

• Tigoes Mouse sürücüsünü veya Tigoes R7 sürücüsünü arıyorsan, yukarıdaki adımları uygulayarak onları da bulabilirsin.
    • Sürücüyü yükledikten sonra bilgisayarını yeniden başlatmayı unutma.
    • Sorun devam ederse, Tigoes teknik destek ekibiyle iletişime geç.

Bu adımları takip ederek, Tigoes 730 sürücüsünü kolayca bulabilir ve yükleyebilir, böylece cihazını sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Buldum ve Türkçeleştirdim. İsteyen buradan alabilir.

https://drive.google.com/file/d/1zxWZGLqXG8794zZiiHydN5j93P105Tcz/view?usp=sharing

• merhaba bende mm28 aldım driverini bulamıyorum siz nereden buldunuz benim mousenin driveride varmıdır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.