Şimdi Ara

tiguan 1.4 TSI lpg mpntaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
9.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aracım 50 kuruş altına düşmüyor yıllık ta 25 bin km çevirince lpg şart oldu

vialle için görüştüm birisiyle 5500 peşin taksitle 6000 dedi

başka birisi lovatoya 2500 taksitle 2700 dedi

bu kadar fiyat farkı olunca akafam karıştı valla başka markalar kaç para birbirlerinden farkı nedir ne bağlatmak lazım vialle yi sildim attım zaten çok para diğerleri yani brc atiker lovato prins bunların farkları nelerdir acaba lütfen yardım

• rahimavci kullanıcısına yanıt
    merhaba;
    Vialle den aldığınız fiyat sıvı sistem fiyatı GDI larda başarı gösterdi ançak TSI lara başarısı tam anlamı ile kanıtlanmadı.

Diğer sistemler gaz fazı enj. sistemleridir. Fiyatıda 2.500 ile 3.500 tl arasındadır. sistem aynıdır. birbirlerinden farkı yoktur. en hesaplısı atikerdir. Fiyatı 2.250 tl 9 taksit
  • ....ŞAFAK OTOGAZ.... . kullanıcısına yanıt
    peki hocam özelden bana tam bir fiyat listesi yazarmısınız

bide en çok önerdiginiz yani fayda / fiyat endeksine göre en iyisi hangisi atiker filan üzermi bizi yoksa 2250 ye atiker yerine 2500 e lovato daha mı iyi
  • ....ŞAFAK OTOGAZ.... . kullanıcısına yanıt
    S.a
    konuyu hortlattım kusura bakmayın ama
    Hocam 1.4 tsi aracım var buradan veya ö.m yoluyla sıvı sistem lpg fiyatları ile ilgili bilgi alabilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 4 Mayıs 2015; 12:48:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahimavci

herkese selamlar
    aracım 50 kuruş altına düşmüyor yıllık ta 25 bin km çevirince lpg şart oldu

vialle için görüştüm birisiyle 5500 peşin taksitle 6000 dedi

başka birisi lovatoya 2500 taksitle 2700 dedi

bu kadar fiyat farkı olunca akafam karıştı valla başka markalar kaç para birbirlerinden farkı nedir ne bağlatmak lazım vialle yi sildim attım zaten çok para diğerleri yani brc atiker lovato prins bunların farkları nelerdir acaba lütfen yardım

Merhaba

Kaliteli ve guvenilir bir marka dusunuryorsaniz Landirenzoyuda lpg listesinize almanizi tavsiye ederim. Neden diye dusunurseniz TSi ve GDI motorlarda sirali sistem uzerine son nokta olmasi, ayrica araclarina montaj yaptiran musterilerimizin sorun ve sikinti yasamamalaridir.

• g.ersan06 kullanıcısına yanıt
    lovato sistem taktırdım gayet memnunum 4 bin km filan oldu
  • quote:

lovato sistem taktırdım gayet memnunum 4 bin km filan oldu

merhaba, aradan zaman geçmiş. şu an itibariyle memnun musunuz Lovato'dan, kaç bin km. oldu? km.de şehiriçi ve şehirdışı yakıt sarfiyatınız ne kadar acaba? kaç kr. veya kaç lt yakıyor? bilgi verebilirseniz sevinirim. sizin taktırdığınız sistemde sanırım aynı anda hem lpg , hem benzin sarfiyatı oluyor..
  • Merhaba Forza Otogaz Olarak LPG Dönüşümü Yaptıgımız TSİ Tiguan'ler ile Alakalı Resimleri Aktarıyorum Detaylı Bilgi Almak İsterseniz Yardımcı Olmak İsterim ... 0543 911 44 78

https://www.youtube.com/watch?v=3XQ6aTaIUX0
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    merhabalar ben çok memnunum 15 bin devirdim şu anda bundan sonra tsi araç almaktan ve lpg den korkmuyorum
  • Prins konusunda hertürlü konuda bana ulaşabilirsiniz Yusuf koparan Prins lpg uzmanı 05355595572

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • tiguan ve lovato konusunda her zaman yardımcı olabilirim
  • Arkadaşlar Merhaba.Bende bu aralar 1.4tsi 122 manuel bir tiguan alıp lpg takmayi düşünüyorum. En sorunsuz ve en uyumlusu konusunda yardımcı olurmusunuz. Önceki aracım golf e landirenzo takmistim kayseride. Motor 1.6 8v. Ama hiç bir zaman beni üzmedi çok memnundum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garaser kullanıcısına yanıt
    ben lovato taktırdım gayet memnunum ustamda çok iyiydi kütahyada taktırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: garaser

Arkadaşlar Merhaba.Bende bu aralar 1.4tsi 122 manuel bir tiguan alıp lpg takmayi düşünüyorum. En sorunsuz ve en uyumlusu konusunda yardımcı olurmusunuz. Önceki aracım golf e landirenzo takmistim kayseride. Motor 1.6 8v. Ama hiç bir zaman beni üzmedi çok memnundum.

Motor koduna bakarak ürün tercihini yapmalıyız ancak ilk tercih tasarruf oranindan dolayi Prins ikinci tercih Lovato olabilir..saygilar

• garaser kullanıcısına yanıt
    Merhaba Şimdiden alacağınız aracınız hayırlı olsun.En sorunsuz ve uyum konusun da LOVATO'YU Tercih edebilirsiniz.
  • prins le lovatonun arasındaki fiyat farkını hesaplarsak aradaki tasarruf yok olur zaten
  • quote:

ben lovato taktırdım gayet memnunum ustamda çok iyiydi kütahyada taktırdım

Aracın lpg dönüşümünü merve otogazamı yaprırdınız acaba?

• evet kütahya merve otogaz emre bey sagolsun çok ilgilendi
  • quote:

evet kütahya merve otogaz emre bey sagolsun çok ilgilendi

yakıtta farkettimi?...sizin araç kaç model?garanti bitincemi taktırdınız?

aralık ayı kampanyasında dem otodan tiguan almadığıma pisman oldum....tiguan 1.4 tsi style&sport modelini 76.000-77.000tl den sattılar....

Şimdi fiyatlar yine uçmuş....

2015 model kia sportageler suan bulunabilirse bayaa ucuz...oyle birsey alip sıvı lpg taktırsam olur herhalde...Emre beye bir soralım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 26 Şubat 2016; 16:20:57 >
  • Sportage çok güzel olur sıvısistem de de tadından yenmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.